Dagboek

13 oktober 2020

Gister zijn we met z’n allen naar Leiden gegaan, naar Tante Jennifer een beste vriendin van mij. Vandaag hebben wij een afspraak in Amsterdam met Professor Wijburg in het AMC/UMC. Jayden blijft bij tante Jennifer om samen iets leuks te doen.

In het AMC duurde het wat langer, Kean ontdekt daar een computer waar wij op konden kleuren. Tot wij werden geroepen door de Professor.  Daar mocht Kean ook kleuren er waren kleurpotloden voor hem geregeld. De professor legt hier alles zo goed mogelijk aan ons uit.

Over een half jaar mogen wij weer terugkomen.

Daarna gaan wij weer terug naar tante Jennifer. Als wij daar weer zijn springt Kean op de bureau stoel en zet haar bril op.

Daarna gaan we lekker uitwaaien op het strand, lekker spelen met water en schelpjes zoeken.

Daarna is het tijd om weer naar huis te gaan.

2 reacties

  • Pieta Loots

    Lieve Hinnie, wat stoer om deze site te beginnen en waarschijnlijk goed om dit van je af te schrijven en met ons te delen. Wat een vreselijke ziekte ik had er nog nooit van gehoord. Ik kan me zelfs niet voorstellen hoe dit moet voelen voor jullie als papa en mama! Ik wil graag meegenomen worden in jullie verhaal en misschien een stuk verlichting te zijn om je verhaal te delen met een groep. Sterkte dappere dodo’s papa, mama en grote broer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *