Dagboek

14 september 2020

De kinderen zijn naar school wij ruimen nog even wat spullen op van ons weekendje weg, 12 September waren wij 6 jaar getrouwd en waren dat weekend weg geweest met ons 4en naar Marveld in Groenlo super genoten even weg zwemmen, fietsen, skip-bo, lekker spelen in de speeltuin en rond ritje in de trein bij echt kaasboerderij.

Tommy en ik besluiten om naar Pekela te rijden want onze auto zou niet door de Apk komen waarop Tommy zegt we kunnen wel eerst even bij mijn ouders langs. Zijn vader was werken en zijn moeder was thuis. Gaan we daarna naar Dijkhuizen

Daar drinken we een kop koffie en willen daar ook een broodje gaan eten als mijn telefoon gaat.

Het is de kinderarts van het MKD. (Medisch kinderdagverblijf. waar onze zoon Kean op zit)

Kean is 28 augustus geopereerd in het OZG in Scheemda voor de 3e x buisje en zijn neusamandelen bijknippen maar ook is er toen in samenwerking met kinderarts OZG en UMCG bloed afgenomen voor een chromosomen onderzoek. (De uitslag hiervan zou 3 maand kunnen duren). Wij hoopte dat Kean ADHD of autisme zou hebben want dan zouden we er iets voor krijgen en dat zou zijn gedrag verklaren. De arts klonk heel serieus aan de telefoon.
En ik zei ik zet je op de luidspreker dan kan Tommy (en mijn schoonmoeder) ook mee luisteren.

Ze vertelt ons dat er iets met een stofwisseling is ontdekt in zijn urine en dat wij de volgende ochtend in het UMCG worden verwacht. Kean moet ook mee en er moet ook een 3e persoon mee om Kean bezig te houden. We kijken gelijk Ria aan en die zegt tuurlijk ga ik mee. We mochten een tijd kiezen ik zo doe maar de eerste tijd en daarna hangen wij op.

Ik heb gelijk mijn beste vriendin Patricia huilend gebeld we zouden die avond bootcamp doen bij Tropiqua. Ik heb me afgemeld uiteraard begreep ze dat volkomen.

Jullie begrijpen wel dat we niet meer voor een auto zijn wezen kijken

Mijn gevoel zei: “dit is niet goed”.  Ik zei tegen Tommy: ook al is het geen winter maar Kean krijgt stamppot boerenkool vanavond (Kean is gek op stamppot).

Wij hebben die nacht niet veel geslapen.

Word vervolgd….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *