Dagboek

18 november

Vandaag zou Kean eigenlijk zijn laatste dag hebben op het MKD (Medisch Kinder Dagverblijf ), maar dit is gelukkig verlengd tot 16 december dit omdat er nog gekeken word welk type onderwijs nu eigenlijk op dit moment het beste bij Kean past. Tommy en ik zijn vandaag naar Haren geweest en hebben daar een rondleiding gehad op de mytylschool.

ook hebben we papieren voor een ZMLK school bij ons in de buurt, echter het mooiste zou zijn dat we deze 2 wellicht kunnen combineren Kean is op dit moment nog goed en zou nu nog wel naar het ZMLK kunnen echter moeten we niet vergeten dat hij op een gegeven moment achteruit zal gaan en dan is de mytylschool een hele fijne school voor Kean. Wij kregen hier een goed gevoel bij.

op dit moment genieten wij eigenlijk van alle kleine en grote dingen die er zijn. we gaan geregeld een keer wandelen naar het bos of even lekker naar de speeltuin, samen fietsen.

en Kean  mag graag buiten zijn. onlangs zijn we samen met Oma en neefje Jonah aan de wandel geweest gewoon heerlijk genieten. Kean en Jonah zijn heel wijs met elkaar.

.

Kean is gek van tijgers en olifanten en we hebben onlangs Kean zijn kamer omgetoverd tot een Jungle kamer hij is nog niet helemaal af maar hij word mooi en als Kean zijn kamer klaar is gaan we door met Jayden zijn kamer Jayden wil graag leger en Enzo Knol we zijn aan het nadenken over een leuk ontwerp voor zijn kamer.

zo werden wij vorige week verrast Kean kreeg echt van lieve mensen 2 hele grote tijgers echt super lief en bedankt ze zijn groot maar ook echt heel mooi.

wij zijn trots op deze 2

Eén reactie

  • johanna

    wat is dit heftig voor jullie wij kennen ons allang hinnie , wij hebben een kleindochter gekregen met een klompvoetje maar dit weegt niet tegenover wat jullie mee maken heel veel sterkte voor jullie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *