Uncategorized

Hoe is de achtergond ontworpen?

Hoe is onze achtergrond bedacht? Kean is nu een jongen van 4 en mag graag buiten zijn. Buiten mag hij graag fietsen en steppen, dit doet hij meestal met zijn blauwe helm op.

Kean heeft gele laarzen, deze zullen vele misschien zijn opgevallen. Met de bal spelen doet hij ook graag. Dan de muzieknoot. Kean vindt dansen op muziek echt geweldig en zingen doet hij ook graag. Het liedje “dag als het mag” van de Sprookjescamping is zijn favoriet. “Op een grote paddestoel” en “bij de hand” zijn ook erg leuk.

Dan het brood. Zodra Kean wakker is denkt hij aan brood. Een broodje met chocopasta, boterhamworst of met knakworstjes eet hij het liefst.

Dan nu de linker kant. Kean is soms het zonnetje van de klas, dan mag hij de juf helpen met allerlei taakjes. Hier geniet hij enorm van en is dan zo trots als een pauw. Kean zit momenteel in de groep regenboog van het MKD klasje op school. Op het MKD zelf heet zijn groep “muis”.

Olifanten en tijgers zijn echt wel Kean zijn favoriete diertjes. Dan zien jullie nog een spekje. Kean zou Kean niet zijn zonder spek, echt waar, die vind hij super lekker.

Wij willen Joyce ook bedanken voor het meehelpen aan het ontwerp hiervoor. Dank je wel. ( https://www.joyfromjoyce.nl )

Eén reactie

  • Hilda roossien

    Heel mooi bedacht Hinnie,kan ook niet anders he die creatief persoon die jij bent.
    Alles wat op het achterkant van het frontje staat is ook alles wat Kean leuk vind,dus perfect zou ik zeggen.
    Lieve groetjes van mij

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *