Dagboek

21- 23 november 2020

Afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad. Zaterdag zijn de kids even bij opa en oma Nap geweest. Tommy en ik zijn even op pad geweest voor de slaapkamer van Jayden. We hebben een kast en een nachtkastje gevonden voor zijn Legerkamer. Het  begin is er voor zijn kamer. We hebben heerlijk patatjes gegeten bij opa en oma. Kean en Jonah hebben mooi samen gespeeld. Opa Koos heeft mij en Kean thuis gebracht en Kean kon zijn oogjes in de auto niet openhouden, hij viel heerlijk bij opa in de auto in slaap.

 

(gemaakt door Joyce)

Zondag hadden wij om 13:30 een afspraak bij Joyce voor een kerstfoto. In de ochtend zijn wij lekker in huis bezig geweest. De kasten op Jayden zijn kamer in elkaar gezet en Kean heeft echt letterlijk de hele ochtend om zijn vriendje Milan gevraagd. “Ikke daarheen”, wij vragen of ze in de middag tijd hebben helaas lukte dit niet, maar maandag is tante Patricia jarig, dus ziet Kean Milan dan. Vriendin Anouk appt of we zin hebben om even te wandelen door het prachtige Borgerswold. Ik vertel haar dat wij daar eerst een fotoshoot gepland hebben en zij komt dan daar heen. We gaan naar het klimrek in Borgerswold en drinken daar een kop koffie en warme chocomelk to go van de Borgerswoldhoeve. Daarna nog even basketballen  bij het basketbalplein. Thuis nog heerlijk warme chocomelk gedronken en daarna heerlijk samen gegeten.

 

Maandag hebben wij om 10:00 een afspraak met onze hulpverlener van CJG. zij helpt ons met diverse dingen voor Kean om 13:00 kan ik met mijn vader bij de huisarts een griepprik halen en om 14:15 een afspraak in OZG met mijn vader dit loopt uit, om 15:45 ben ik weer terug en dan kan Kean eindelijk naar zijn vriend Milan toe Patricia is jarig en we krijgen een heerlijk stukje eigengemaakte pepernoten cheesecake. al snel moeten we weer weg want Jayden heeft om 18:00 voetbal en Milan ook,  Patricia haalt Jayden op en brengt ze heen en ik mag de jongens om 19:00 weer ophalen. Kean gaat mee hun ophalen dat ging goed tot we weer in de auto moesten hij besloot dat hij wou lopen naar papa dat kan niet en na even doorzetten heb ik hem in de auto gekregen ( als Kean iets in zijn hoofdje krijgt moet dat eigenlijk gebeuren ).  we brengen Milan thuis en thuis drinken de kids nog iets en dan gaan ze lekker slapen.

Eén reactie

 • Roelf

  Hey Hinnie,

  Ik vind het zo erg, dat jullie kereltje dit overkomt, vind erg geen woorden voor.
  Maar ik wil mijn diep respect en bewonderig uitspreken, hoe jullie hier mee om gaan.
  Wij wensen jullie veel kracht en geniet van ieder moment als gezinnetje.

  Liefs en groetjes
  Roelf en Jeannette.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *