Uncategorized

24-11-2020

5 jaar geleden alweer.

5 jaar geleden overleed onze tante Kea. Mijn nicht kwam met een spontane actie om online een toast uit te brengen aan haar, omdat onze tante echt een gezelligheidspersoon was. Mijn nicht stuurt hierbij het nummer ‘Ode aan het leven (treur niet)’ door met de vraag wie doet er vanavond mee? Ik vraag mijn vriendinnen ook. Ik krijg van alle 4 een foto waarop geproost wordt. Zo lief en zo dankbaar voor hun vriendschap.

Zoals de meesten van jullie weten wordt Kean 3 januari alweer 5 jaartjes. Helaas heeft Tante Kea onze Kean nooit mogen ontmoeten. Toen ik zwanger was van Kean was het moeilijk een naam te bedenken. We zijn aan het puzzelen gegaan en uiteindelijk heb ik met Tommy besloten dat Tante Kea een naam mocht kiezen. Dit vond ze lief. Thijmen vond ze echt een leuke naam waarop wij zeiden dan doen we dat. Ineens kwam Kean bij ons op. Een hele stoere naam en compleet vernoemd naar tante Kea. Tommy en ik oefenen de uitspraak een aantal keer en vinden hem stoer. Wij besluiten haar te bellen en vertellen dat de roepnaam geen Thijmen wordt, maar Kean. Volgens mij vindt iedereen dit nog steeds een geweldige naam. Kean is geboren met de roepnaam Kean en officiële  namen Thomas ( naar Tommy ) en Thijmen ( deze heeft tante Kea uitgezocht) Tante Kea, een schat van een vrouw die we helaas moeten missen.

 

 

maar wel met een verhaal naar Kean mijn vriendin heeft zoontje Milan op 23 oktober 2015 gekregen ( Kean zijn Milan ) tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds dankbaar dat Tante Kea Milan wel heeft mogen zien.

 

Proost op het Leven.

 

 

baby Kean.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *