herinneringen

Dag Groep Muis, dag groep Regenboog

Hoi allemaal,

allereerst willen wij iedereen bedanken voor de vele kaartjes die we hebben mogen ontvangen. Het waren er meer dan 100. Kean vond het prachtig wanneer de postbode weer voor de deur stond. Patricia dank je wel voor het organiseren van dit alles:-)

Op een gegeven moment stond er een superlieve mevrouw voor de deur met allemaal kado’s. Een voor ons onbekend iemand die zelf Fan van tijgers is. Ze wilde Kean ook wat tijger spullen gegeven en zelfs voor Jayden had deze mevrouw iets mee, dank u wel mevrouw.

16 december zou normaal gesproken Kean zijn laatste dag op het MKD zijn. Door de Coronaregels werd dit vervroegd naar 15 december. Helaas mochten we als ouders hierbij niet aanwezig zijn wat normaal gesproken wel kan. Erg jammer maar gezondheid gaat voor. Kean heeft een leuk afscheid gehad. Hij genoot van de aandacht. De kindjes hebben voor hem gezongen en Kean heeft de juffen ieder een gepersonaliseerde kerstbal gegeven en de kinderen een pakket met leuke spulletjes waaronder een puzzel om zelf in te kleuren. Van de juffen kreeg hij een verzamelboek met allemaal foto’s en knutseltjes van het afgelopen jaar. Echt fantastisch, hij heeft er dagenlang mee rond gelopen en iedereen moet hem bekijken.

Alle begeleiders, juffen en iedereen die er voor Kean waren het afgelopen jaar: super Bedankt. We hebben onze Kean ook zien groeien.

 

Woensdag, de dag na zijn afscheid, had Kean het erg moeilijk. Hij mistte zijn groep Muis en snapte niet waarom hij thuis moest zijn. Gelukkig hebben de juffen nog een video gestuurd speciaal voor Kean zodat hij kon zien dat er echt niemand op school aanwezig was. Superlief.

Na de Kerstvakantie zou Kean gaan starten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de Margaretha Hardenbergschool en op woensdag zou hij dan naar de Tyltyl school in Haren gaan. Door Corona loopt alles natuurlijk weer anders dan gepland en is het voor nu nog niet helemaal zeker hoe het precies zal gaan. Maar dit gaat goedkomen.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2021.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *