Uncategorized

Het jaar 2020!

Het jaar 2020!

het zit erop, 2020 is voorbij, wat een jaar.

Voor ons een jaar die we nooit zullen vergeten, zowel door de Corona, maar vooral door het nieuws wat wij in September helaas hebben gehad. Sinds September worden we eigenlijk geleefd en de ene dag gaat beter dan de andere. Tommy is voorlopig thuis om alles een plek te geven en ik (Hinnie) ben niet meer werkzaam bij de Borgerswoldhoeve (horeca ). Ik was voor Kean al op zoek naar een baan met meer structuur, deze had ik gevonden bij de Hema in Hoogezand. Daar ben ik begin oktober ook begonnen met werken in echt een heel leuk team. Maar ik vernam dat doordat we achter de schermen ook het een en ander moesten organiseren voor Kean, dat dit best veel energie kostte. Ik werd gebeld door de lokale bakker bij ons en kon daar een aantal uurtjes krijgen en heb dus mijn baan bij Hema heel snel weer opgezegd. Graag wil ik jullie bedanken voor de korte leuke tijd. Nu werk ik bij onze lokale bakker heel dichtbij ons huis ideaal. Als de kids weer naar school mogen dan kan ik op 1 dag na de kinderen gewoon van school halen.

Afgelopen maand was een zeer drukke en leuke maand, maar voor Kean ook heel intensief. 5 dec sinterklaas, 21 december mijn verjaardag, dan de kerstdagen en oud en nieuw. Nu kunnen we aftellen naar zijn verjaardag over 2 nachtjes. 3 Januari mag Kean 5 kaarsjes uitblazen.

Met mijn verjaardag werd er een Partypopper meegenomen, groot feest voor de kids en ach deze mama doet lekker gek mee.

 

 

1e Kerstdag gingen we bij mijn vader Chinees eten en 2e kerstdag gingen we bij Tommy zijn ouders Chinees eten. 3e Kerstdag hebben we gegourmet.

en dan kunnen Jayden en Kean niet wachten tot het oudejaarsdag is. Ik heb eerst gewerkt en toen ik thuis kwam was Kean heel blij dat ik er was. Maar Kean was ook moe door alle indrukken van de dag, waardoor Kean wat uit zijn doen was. Uiteindelijk is hij in slaapgevallen op de bank en hebben wij hem om 18:15 weer wakker gemaakt. Even snel eten om vervolgens even buiten bij grote broer Jayden zijn vuurwerk te kijken.

 

en toen heeft meneer het volgehouden tot 20:30 en om 00:00 lag Kean nog heerlijk te slapen. Zijn vriendje Milan die bij ons sliep, sliep ook heerlijk door. Henk en Patries waren bij ons en we hebben gezellig gesjoeld en gekletst. Het was een fijne avond.

Kean werd om 6:30 weer wakker en het liefste wou hij zijn vriendje Milan ook gelijk wakker maken. Kean begrijpt dan niet dat het dan nog niet kan omdat het te vroeg is. Uiteindelijk begreep hij het en zaten we heerlijk met een broodje en drinken op de bank tv te kijken. Om 7:30 kwam vriendje Milan naar beneden, zo leuk hoe hun met elkaar om gaan. In de middag gingen we nog even nieuwjaarsvisite bij mijn vader doen en bij mijn schoonouders.

Samen voor de tv.

Kean is klaar voor 2021! hoe vinden jullie zijn haar? Kijk hem eens trots zijn :).

Wij wensen iedereen een goed 2021, maak fijne en mooie herinneringen. Zoals Patries gister op haar facebook zette: ‘ vier het leven en geniet van elkaar!”

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *