herinneringen

Kean 5 jaar!

3 januari 2021 toen werd onze kleine grote jongen alweer 5 jaar!

We deden een deurbel verjaardag en velen  hadden  een tijd doorgegeven om toch een doorloop te houden Kean is super verwend hij heeft ook een gitaar gekregen van tante Annelies en Marcel deze moest mee toen hij op bed ging.

Hij heeft ook heel veel kaartjes gekregen iedereen bedankt daarvoor geweldig Kean trakteerde aan de deur op een HEMA hotdog en voor de kids een zakje Playmobil of een spekje. We hadden wel een taart besteld bij Taart-Art Nederland hij smaakte goed we hebben er de hele week van kunnen genieten.

Op maandag was het ook te merken dat Kean goed onder de indruk was van zijn verjaardag, hij is gelijk aan de slag gegaan met een aantal cadeaus die hij heeft mogen krijgen super leuk.

de rest van de week hebben we niet heel veel gedaan.

Op Donderdag gingen we even naar Borgerswold lekker fietsen op zijn nieuwe fiets die hij van ons heeft gekregen voor zijn verjaardag. even lekker genieten en zijn we gebeld door Stichting make a Wish Tante Grietje (  Hinnie haar zus ) heeft Kean opgegeven we zijn verrast door dit telefoontje maar super lief.

Kean heeft helaas nog niet kunnen starten nu op zijn nieuwe school.

en zaterdag werd ons neefje Jonah alweer 3 jaar Kean kon niet wachten om naar hem toe te gaan en hem zijn cadeautjes te geven.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *