herinneringen

1e dag naar Nieuwe school

Eigenlijk zou Kean na de Kerstvakantie beginnen in zijn nieuwe klas, echter door Corona werd dit iets anders en kon Kean dus helaas nog niet starten. We hadden overleg met onze hulpverlener, omdat Kean best druk kan zijn en veel tijd en aandacht vraagt werd al gauw duidelijk dat als we niet beide samen thuis zouden zijn dit een uitdaging zou worden voor Jayden zijn thuisschoolwerk. Omdat we geen handvaten voor Kean hadden besloten we in overleg met Jayden hem naar de noodopvang te doen als ik aan het werk ben, dit is voor Jayden ook de beste optie en hij vind het gelukkig niet erg 2/3 van zijn vriendjes zijn er ook.

Jayden goed bezig met zijn thuisschoolwerk.  en het is niet altijd makkelijk maar hij doet het supergoed. Wij zijn trots op hoe hij dit oppakt.

 

Vorige week hebben we weer contact gehad en uitgelegd dat Kean wel structuur nodig is en gelukkig hebben we sinds vorige week bericht dat Kean nu 2 dagen naar school kan en ook bij zijn juf en zijn klas die hij zou krijgen dat vinden we heel fijn! want heel veel variatie zou ook niet goed werken bij hem denken we. 18 januari mocht hij starten het liefst ging hij om 7:00  al heen geweldig zo enthousiast. Groep Kikkerpoel en Juf Marloes  zijn jullie er klaar voor? Kean wel. Papa brengt Kean heen en hij heeft niet moeilijk gedaan had er echt zin in. Kean ziet een gitaar en een leuk speelhuisje helemaal blij.

Om 15:00 haalt Mama Kean weer op van school, Kean rent gelijk naar het hek en heeft een glimlach van oor tot oor en verteld gelijk dat hij heeft geverfd en hij heeft het super gehad, begreep ook van juf dat het goed ging dit vinden we natuurlijk helemaal fijn om te horen. eenmaal thuis merkten we wel dat Kean moe was van alle nieuwe indrukken, maar hij heeft Genoten!

Kean zijn schilderwerkje van school super mooi!

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *