Uncategorized

januari

De maand Januari weer voorbij voor ons vrij intensieve maand maar ook met vele leuke dingen.

we zijn op een zondag met vrienden en de kinderen naar Hoogersmilde geweest daar hebben we een belevingspad gelopen i.c.m. de leukste deal een lunch pakket van de Nieuwe Bentepol dit was zeer geslaagd en smaakte goed. en de kids hebben zich super vermaakt we kwamen ook een kabouter huisje tegen volgens Kean het huisje van Kabor de Kabouter ( van Sprookjescamping in Rheeze) en ook kwamen we een gestrande vliegtuig tegen echt een hele leuke route om te lopen.

dan is er weer een zondag de kids zien Sneeuw!!! geweldig gelijk naar buiten voor het huis een sneeuwpop proberen te maken en even een sneeuwengel de kids genieten we besluiten naar de bult te gaan(bij ons in Borgerswold) want de sneeuw zou er niet al te lang liggen. Patries en Milan zijn er ook en Jeroen en Mieke ook met de kids ze spelen heerlijk, Kean wou echt de hele tijd van de bult af met de slee geweldig! thuis heerlijk een warme chocomelk gedronken.

 

doordeweeks wil Kean het liefste elke dag naar de Wop bij ons in de buurt of hij wil fietsen dat vind hij geweldig ach en wij doen dat 🙂

 

vandaag zijn we ook even heerlijk naar het bos geweest even hun energie kwijt.

wij genieten momenteel extra van de dagen samen en voor Kean merken we dat duidelijkheid heel belangrijk is ik heb deze week van onze buurvrouw een  hele mooie magneetbord gekregen waarop we Kean zijn dag heel duidelijk kunnen vertellen dit geeft hem een stukje houvast ik ben nog bezig met alle pictogrammen en foto’s  hier werkten ze ook mee op het MKD bij Kean  we hopen dat dit voor hem heel goed zal helpen.

dit was onze maand;)

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *