herinneringen

februari

Bijna weer een maand voorbij een maand waarbij we veel hebben beleefd en gedaan.

zondag 31 januari zijn we met onze buren naar Exloo geweest daar hebben we de sabeltandtijgerpad gelopen echt een aanrader wij zijn daar nu al een aantal keer geweest maar het verveeld niet.

2 februari werd Opa Boontje 77 jaar de kids hebben gezongen voor Opa.

11 februari zijn er bij ons heel veel mensen jarig Oma Nap Tante Grietje zijn er 2 van we zijn die dag bij oma geweest en Kean en Jonah gingen spelen Oma Nap kreeg een ontbijtje van ons en een cadeau set van waterdrops.

we zijn ook deze maand weer heerlijk wezen fietsen naar Borgerswold Kean op zijn nieuwe fiets

en dan is daar SNEEUW! en we konden schaatsen deze maand geweldig we hebben genoten deze dagen! samen met veel vrienden fijne tijd

Tommy voelt nu nog steeds dat hij 3 week geleden met slee naar beneden is gegaan hij viel naast de slee en precies op zijn stuitje oops.

ook mochten we met kean langs bij de kinderarts in het OZG  en Kean rustig houden is een uitdaging jullie begrijpen het vast al wel dat Kean steeds de onderzoek kamer weer uit liep maar het is goed gekomen Kean heeft nu wel melatonine we hopen dat hem dat helpt en hij iets langer kan slapen Kean is vaak al om 4 a 5 uur in de ochtend wakker vandaag 21 februari heeft Kean geslapen tot 7:45  wat een luxe voor ons ( we weten natuurlijk nog niet of dit door de melatonine komt maar he dit vonden wij niet erg.) verder denkt de kinderarts aan Paraberksyndroom ( ook hier hebben wij nog niet eerder van gehoord. omdat er bij het bloed onderzoek van Kean best wel veel positieve uitslagen waren voor allergenen, zou dat heel goed hier bij passen.)

ook hebben we deze maand contact met stichting make a wish en hebben ze de wens gehaald  we laten ons verrassen. wij vinden het  hele lieve mensen.

12-02-2021 (als we het omdraaien is het nog steeds hetzelfde)

deze dag zijn Tommy en ik alweer 14 jaar samen ik verras Tommy met een box vol lekkers en chocolade en ik krijg van tommy een bos bloemen ( een voordeel dat we in deze maand zijn samen gekomen er is dan altijd iets voor de liefde te krijgen)

Helaas kan Kean niet zo vaak naar school deze maand wat we ook gelijk thuis merken want zijn structuur valt weg we hopen dat na de voorjaarsvakantie voor Kean weer meer school is.

Gisteren ben ik met Kean Patricia Angela  Milan en Sevijn  weer naar Exloo geweest daar hebben de drie kids heerlijk gerend en gespeeld en had Papa Tommy even tijd voor zichzelf want Jayden die was bij Opa en Oma Nap. heerlijk om de kids te zien genieten. Lekker stampen in de plassen en lekker klimmen

 

 

en ook vandaag zijn we weer heerlijk naar het bos geweest Jayden ging met vriendje Djary mee naar Exloo en wij gingen met Henk,Patries Milan en Tante Jennifer naar Norg naar Noordsche Veld daar hebben   de donder de das pad gelopen. was echt leuk. we gaan nu nog een keer terug daarheen voor het laarzen pad.

Morgen is het zover dan is eindelijk Kean zijn verjaardagsfeestje waar hij het al heel lang over heeft en zijn vriendjes ook.

 

 

Eén reactie

 • Roelf en Jeannette

  Goidag,

  Wij lezen iedere keermet bewondering de berichten die voorbij komen.
  Het is mooi om te zien hoe julie als jong gezin herinneringen creëren.

  Grote bewondering en diep respect.

  Jullie zijn een fantastisch gezin.

  Geniet van alle liefde die jullie krijgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *