Uncategorized

Maart

 

28 februari zijn we gezellig wezen fietsen door Borgerswold en namen bij de Borgerswoldhoeve een wafel op een stokje, dat vonden Milan en Kean lekker. Kean zei pannenkoek:-)

 

2 Maart, was ik Hinnie aan het werk als Tommy bericht dat hij met Jayden naar de dokter moet. Ze waren aan het frisbeeën en Jayden kwam verkeerd terecht, waarbij hij veel pijn aangaf. Kean kon bij onze buurvrouw Mieke terecht. Bij onze huisarts kan tegenwoordig gelijk foto’s gemaakt worden en ja, ze zagen een oud breukje en een nieuwe. Door naar Scheemda dus. Jayden kreeg een gipsspalk.  Een week later zou er loopgips omheen komen. Een week later gaf Jayden aan niet zoveel pijn meer te hebben en vond de arts een kous wel voldoende. Jayden bleef pijn aangeven de dagen erna dus 31 maart toch nog een extra check gehad, maar gelukkig geen gips nodig.

(deze poster hangt aan de deur bij Kean zijn school in Haren)

De kids mogen eindelijk weer naar school en ook voor Kean gelukkig weer structuur.

Kean gaat nu op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naar de Westerwinde (Magaretha Hardenberg ) school en sinds deze maand ook op woensdag naar Haren.

10 Maart mocht hij voor het eerst heen. Helemaal trots, hij krijgt juf Marije en de juf neemt hem mee naar de klas. Kean krijgt zijn naam in gebaren en daar heet hij Vis. De eerste dag halen we hem eigenlijk al vrij vlot weer op, hij heeft het heel leuk gehad. Een week later mag hij iets langer blijven en ook dan halen we weer een vrolijke Kean op. De derde keer blijft hij tot na het broodje eten en die dag is hij op de kabelbaan geweest. Hij heeft het er de hele week over gehad, Kean en kabelbaan, dat vind hij geweldig. 31 Maart mag hij de hele dag heen,  ook dit vond hij geweldig. Hij geniet, en dan genieten wij ook.

 

15 Maart gaan we naar ”Tante” Jennifer in Leiden. Daar gaan we een nachtje slapen, omdat Kean 16 maart even weer bij professor Wijburg langs mag. We komen aan rond 17:30, pakken onze spullen en gaan wat eten. Dan is het alweer tijd om te gaan slapen voor Kean.

Tommy, Jayden, Jennifer en ik spelen nog een potje Skip Bo en ook dan gaat Jayden slapen. De volgende ochtend doen we rustig aan. We hebben de afspraak in het ziekenhuis om 14:00 uur. Tommy en Jennifer gaan even naar een speeltuintje in de buurt waar ook een kabelbaan is.

Ik maak haar huis even schoon, wel zo netjes.

 

We gaan nog even lekker uitwaaien aan Zee. Heerlijk schelpen zoeken en een frisse neus halen.

Daarna eten we nog iets en dan is het tijd om naar het AMC te rijden.

Daar aangekomen gaat Kean nog even lekker kleuren, terwijl we wachten om naar binnen te mogen.

Het is toch wel even confronterend als je daar bent en het over Kean hebt. Kean gedraagt zich net als thuis heel druk en rent de kamer in en uit. Hij gaat wat mooie tekeningen maken voor de professor en Evelien. We bespreken alles rondom Kean en we mogen nu wat meer melatonine geven. Wel op een later tijdstip, omdat we met de andere dosering nog niet zoveel verschil merken. Helaas is Kean vaak en ook heel vroeg wakker.

We bespreken nog een paar andere punten en we zijn achter de schermen bezig met WMO en WLZ. Allemaal regels en dingen waar we liever niet van hadden geweten, maar waarvan we toch blij zijn dat dit er is.

Over een half jaar mogen we weer heen.

22maart ontdek ik 2 losse onder tandjes bij Kean hemzelf maakt het niks uit en kijkt er ook niet naar om, heel anders als met Jayden Jayden was destijds heel enthousiast en deed er alles aan om hem er uit te krijgen Kean niet.

Tot 25 maart toen ik hem op bed zou brengen en zijn tandjes had gepoetst hij ineens zegt mama papier mond, ik kijken zat zijn tandje helemaal los en kon ik hem er zo uit trekken daar was tandje nummer 1 nummer 2 zit ook al aardig los dus denk dat die snel zal volgen😊😀

24 Maart doen Kean en ik lekker gek. Lekker relaxen thuis en even lekker fietsen door Borgerswold.

samen met Jayden gek doen

 

Tante Jennifer is ook nog bij ons geweest en heeft lekkere broodjes hamburger bij ons gegeten. We zijn even met Kean naar de speeltuin geweest, lekker genieten.

 

31 Maart, wat een heerlijke dag. Ik haal Kean op uit Haren en hij heeft een leuke schooldag gehad. Kean vraagt gelijk ”ikke zo fietsen”? Ik denk dat kunnen we wel doen. Als ik thuis kom heeft Jayden 2 vriendjes mee uit school en hij wil graag vissen met beide jongens. Prima. Kean doet even lekker rustig aan en ik besluit dat we na het eten wel even kunnen fietsen. Kean wil graag samen met Milan fietsen. We bellen tante Patricia en Kean vraagt of ze willen fietsen. na het eten fietsen we naar Borgerswold waar we ook de opa en oma van Milan tegenkwamen. Ook fietsen we nog even naar het klimrek, daar spelen de kids nog even om vervolgens weer naar huis te fietsen. Thuis maken we nog een filmpje voor Ome (Opa) Jakob, want die was jarig.

n

 

n

Kiekeboe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *