herinneringen

April

April.

 

April begint met een koud maar gezellig paasweekend.

Op school heeft Kean ook eieren gezocht, zie dit koppie, leuk om foto’s van school te krijgen.

ei ei ik ben zo blij

1e paasdag eerst lekker paasontbijt daarna met Patricia en Milan op stap.

Patricia had gereserveerd bij Speeltuin Beerta om eieren te zoeken. Eerst mochten Kean en Milan en later mocht Jayden met zijn Leeftijd kindjes. Ze hebben genoten. Na het eieren zoeken nog even spelen in de Speeltuin, om daarna lekker van de Gele M te eten.

2e paasdag zijn we bij opa Boontje geweest en hebben we gegourmet. en zijn we  bij opa en oma Koos en Ria geweest.

12 april, eindelijk is Kean zijn grote broer jarig. 9 jaar alweer. Kean heeft heel vaak tegen mij gezegd Jayden moet ook hoed op, ik maken. Dat heb ik tegen zijn juf op school gezegd en jawel, Jayden moest ook hoed op en op stoel staan. Want als je jarig bent mag dat en dat weet Kean, echt zo lief. Jayden heeft een eigen taart gemaakt met een vulkaan dat wou hij graag, dus dikke prima, maar wat smaakte hij goed, en wat een mooie taart. Ook hebben Jayden en mama nog aardbeien met chocolade en versiering gemaakt. Vriendje Milan is in de middag ook nog even bij Jayden en Kean. ik besluit even naar de speeltuin te gaan met Milan en Kean.

13 april had Kean een extra vrije dag  en dat is best pittig als of ik of Tommy alleen met hem thuis ben. Oma Ria past deze dag op Kean en samen halen ze Jayden van school Papa en mama mogen beide werken

17 april vraagt Milan of Kean mee mag in de middag naar speeltuin Beerta, samen met Sevijn en zijn mama. Dat wil Kean wel, hij heeft een leuk dag gehad want hij was echt moe toen hij weer thuis kwam.

18 april willen we er even uit. We gaan samen met Henk, Patricia en Milan naar het Wolvenspoor in Elp (vlakbij Grolloo ) en we nemen vriendje Nick ook mee voor Jayden. We hebben een leuke middag gehad, kids lekker klimmen en rennen, op zoek naar  de wolvenpoten.

19 april is Kean wat hoesterig en heeft een loopneus, dus moesten we bellen voor een test.  20 april mag getest Gelukkig was de uitslag er snel en gelukkig negatief. Kean kon nu naar de huisarts besloten word om hem een kuur te geven, kean had echt zijn dag niet deze dag.

 

22 april is Tommy bijna de hele dag bij de skate baan met de kids Kean kent en ziet geen gevaar en heeft constante begeleiding nodig zo bij de skate baan geniet hij volop het liefste wil hij doen wat Jayden doet.

fietsen en steppen dat is nu echt kean.

23 April, de dag van koningsspelen op school. Ze hebben het beide leuk gehad.

Tante Jennifer komt bij ons slapen, erg leuk. Bij Jayden op de kamer.

 

24 april de dag van Jayden zijn Feestje. Wij hadden Henk en Patricia gevraagd of Kean bij hun mocht zijn deze middag en dat kon. Hij heeft een een leuke middag gehad bij hun. Cakejes maken, spelletjes spelen, steppen en een ijsje eten. Lekker druk met Milan zijn. Dank jullie wel.

Wij zijn naar Breeland Recreatie in Annen gegaan voor een stoer jongens feestje. Een expeditie Robison Kids echt een aanrader.

www.breelandrecreatie.nl

25 April ging onze planning van die dag niet door en waren we thuis omdat ikzelf even thuis wou zijn.

26 April, 1e dag van de meivakantie. Tommy is bijna de hele dag bij de skatebaan geweest met de kids. Tussendoor even thuis met Kean maar ze hebben genoten.

27 April Koningsdag heerlijk de kids de trui weer aan. Ik wil zelf eerst een beetje ordenen in huis als Tommy verteld met Anouk en Hilko te hebben afgesproken om een kabouter pad te lopen in Gieten. We hebben een gezellige ochtend en middag gehad. Na het kabouterpad zijn we nog naar Gasselte  geweest en daar nog heerlijk in het bos gewandeld. Zelfs een schildpad gezien, hoe mooi. Toen we thuis waren nog even buiten gespeeld en pannenkoeken gegeten.

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

  • Johanna

    Hoi wat een drukke maand voor jullie maar wat leuk om dit alles te lezen veel plezier hebben jullie gehad kost veel energie maar geweldig veel herinneringen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *