Uncategorized

Mei vakantie

1 mei alweer de 5e maand van 2021 Vandaag mocht ik Hinnie eerst werken tot 13:00 daarna gaan we met Anouk en de kids en Milan gaat met ons mee naar speeltuin Beerta de kids hebben zich super vermaakt, deden verstop tikkertje terwijl kean ging Ping pongen met Papa lekker op de grote springkussen mama deed lekker gek mee en natuurlijk van de Kabelbaan.

Speeltuin Beerta echt super

2 mei eindelijk gaat de afspraak door. we zouden eigenlijk al een aantal keer eerder heen maar van onze kant kwam er steeds wat tussen. Wij gingen naar Lev en zijn familie Lev heeft ook Sanfilippo. we worden warm ontvangen echt super bedankt voor jullie gastvrijheid. Was echt een bijzondere ervaring, We hebben zoveel herkenning gezien en kleine dingen waarvan we ook denken ooh jaa dat doet Kean ook wij hebben afgesproken dat ze binnenkort een keer bij ons in Veendam gaan komen

Lev en Kean

6mei halen we in de middag tante Jennifer op om vervolgens samen met haar naar haar mooie huis in Leiden te gaan. Daar aangekomen eten aard groente en vlees. Als de kids slapen mogen Wij van jennifer wel even wandelen en dat doen we dat is zolang geleden dat we dat op een avond hebben kunnen doen, dat we ook even aan elkaar moesten wennen, maar het was echt even fijn.

De volgende ochtend ontbijten we eerst even heerlijk om vervolgens naar de onlineskate shop in Den Haag te gaan voor een goede helm voor Kean( hij draagt bijna altijd een helm ) Kean verliest soms zomaar zijn evenwicht en valt dan wij vinden het dus eigenlijk ook niet erg dat hij dan een helm op heeft. Jayden heefteen step van zijn overige verjaardag centjes gekocht (met een klein beetje van Papa en Mama).

Kean met zijn nieuwe helm stoer en sterk

Daarna gaan we naar Scheveningen naar het strand we komen aan rond lunch tijd dus we besluiten een broodje te eten bij Moeke heerlijk Omdat Kean niet alles mag heb ik zijn brood bij en dat vinden ze geen probleem onze eerste terras van dit jaar is een feit.

En prachtig weer
Ik vind de naam geweldig want in ons Gronings dialect betekent Moeke mama

Dan gaan we naar het strand Jayden en Papa zoeken een mooi plekje om te vliegeren. terwijl Mama en jennfier achter Kean aangaan die heeft een trampoline gezien en hij is daar lekker op aan het springen geweest en dan gaan we Naar Papa en Jayden bij het vliegeren kijken echt leuk. Kean ontdekt weer een andere speelplekken met glijbaan en gaat daar nog even op. Dan besluiten we naar het reuzenrad te gaan en daar zijn we nog ingegaan, Kean ging vlak voordat we er in mochten nog even plassen zonder schaamte dus we besluiten een luier om te doen. Ook even sorry tegen meneer gezegd. Kean geniet en de rest ook. Dan besluiten we dat we nog even gaan vliegeren. Jennifer en mama gaan op terras Atlantis zitten waar ook een springkussen staat ideaal wij konden rustig zitten en Kean genoot papa en Jayden drinken ook nog wat en dan gaan we weer naar Leiden. Daar eten de meeste pasta en voor kean maak ik een frikandel klaar en papa nam die ook maar gauw. Als Kean slaapt spelen wij nog even Peking mysteries dat is een bord spel en dan gaat ook Jayden slapen.

Gemaakt door Tommy

Dan is het zaterdag we doen rustig aan en het weer zit niet mee om te vliegeren we besluiten tulpen te gaan plukken bij de pluktuin in Noordwijkerhout Kean en Jayden genoten Kean plukt tulpen en Jayden ook aan die van Kean zitten bijna geen steel en Jayden heeft ze juist zolang mogelijk zo leuk om hun eigen te zien. Nadat we dat gedaan hebben, besluiten we richting het mooie Veendam te gaan. Onderweg vragen we Jayden of hij Mac Donalds wil of sushi hij zegt sushi dus besluiten we voor Kean door de mc drive te gaan voor een happy meal en dan gaan we naar de overkant voor de sushi thuis kijken we nog een film terwijl we sushi eten en kean gaat lekker douchen en slapen dit was een heerlijke afsluiter van de meivakantie maandag weer naar school.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *