Uncategorized

Make a Wish

Begin dit jaar in Januari worden wij gebeld door stichting Make a Wish. Mijn zus Grietje, de tante van de jongens, heeft ons opgegeven voor Make a Wish, superlief . Ons wordt ons verhaal gevraagd en ook wordt gevraagd of we een formulier door de artsen van Kean willen laten invullen.

Door Corona mag je op dat moment alleen wensen laten vervullen in Nederland. We mochten ook wachten als we een buitenland wens hebben maar dat hebben we niet gedaan.

We sparen zelf voor ons Disney avontuur en mijn werkgever heeft daarvoor ook een pot bij ons op het werk gezet, superlief.

Als de administratie op orde is worden we gebeld door de wenshalers, deze hebben videobellen gedaan met Kean en Jayden. Er lagen toen ook 2 cadeautjes, een bal voor Jayden en klei voor Kean. Hier waren ze erg blij mee.

Wij geven aan dat wij niet zo goed in aannemen zijn en dat ze het beste met onze vrienden Henk en Patricia en onze vriendin Jennifer kunnen bellen. Zij kennen ons heel goed. Dat wordt gedaan en dan krijgen we telefoon van Lisa van Make a Wish, zij gaat de wens vervullen. Kean heeft tijdens het video bellen een wens doorgegeven en zij gaat deze vervullen. Wij laten ons verrassen en we krijgen door dat we 12-15 juni worden verrast.

Wordt vervolgd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *