Uncategorized

Juli

Juli,

 

alweer een maand voorbij.

Op Ameland hadden we van Make a Wish een bolderkar en een elektrische fiets met bak waarin Kean kon zitten. Dit leek ons ideaal voor thuis en gaan op zoek op marktplaats. We vinden een bolderkar voor een schappelijke prijs. Jayden krijgt vriendje Marijn te spelen en we besluiten de bolderkar te testen, met succes.

Achter de schermen zijn we bezig met een aanvraag voor een bakfiets, dit omdat Kean eigenlijk niet zo goed vertrouwd meer is op zijn eigen fiets. Soms valt hij zomaar om of verliest zijn evenwicht. Helaas kent Kean ook niet het principe tussen links en rechts maar gelukkig dat er en andere optie is om eventueel nog wel ergens heen te kunnen fietsen met Kean, we durven nu af en toe wel naar Borgerswold te fietsen maar verder ook niet.

Vrijdag 2 juli sta ik bij school om Kean op te halen Sevijn en Kean willen graag samen spelen, Kean zegt dat hij wel bij Sevijn wil spelen ik verbaasd Anita en ik besluiten te kijken of hij echt mee gaat ik blijf daarom op afstand kijken en zie dat hij gewoon mee gaat. hij heeft daar echt de hele middag gespeeld en ineens had hij tijdens het eten gezegd Mama mij halen, ik ben toen gelijk erheen gegaan. ze hebben leuk gespeeld.

Jayden is sinds mei vrij vaak bij de waterskibaan te vinden en Kean kan daar ook zijn energie kwijt goede combi dus, kunnen papa en mama even op adem komen met een kop koffie of fris :). Kean kan onwijs genieten van het naar Jayden toe rennen of gewoon kijken naar Jayden. en ook opa Boontje halen we soms op die kan dan ook van beide kleinkids even genieten. Opa Koos en Oma Ria komen ook af en toe trots kijken.

foto’s gemaakt door de tante van vriendje Glenn Trudy Giordano

9 juli helaas zijn laaste dag op de Westerwinde  echt super bedankt! na de vakantie nieuwe fase voor Kean elke naar Haren, Papa en Mama hebben daarom achter de schermen ook bepaalde keuze moeten nemen. hierover later meer.

10 juli viert Opa Koos zijn verjaardag  en opa en Oma hebben een springkussen geregeld ze hebben genoten

11 juli worden wij gehaald door Cs riders hoe deze dag ging kun je in de blog lezen.

12 juli krijg ik een appje van Ria Fragma dat ze iets voor ons heeft. sprakeloos geen woorden dank je wel een portret van onze kids gemaakt vanaf foto’s

ook ga ik samen met Kean deze dag naar vriendje lucas.

ook gaan we geregeld naar de Spelerij Kean vermaakt zich hier super vaak samen met Milan of met een andere vriendje en vaak komt hij daar ook wel kindjes tegen en afgelopen keer heeft hij ook heel leuk met Noor gespeeld leuk om te zien hoe hij probeert toch vriendjes te maken  wij merken helaas ook vaak dat hij niet meer begrepen word door zijn leeftijd kindjes, maar gelukkig kan hij nog spelen en helpen ook vele vriendjes hem daar.

Kean is ook vaak een dag tegelijk met ons neefje Jonah bij opa en oma en dat vind kean geweldig opa en Oma hebben ook een skelter gekocht, kijk dit koppie eens.

ook zijn we met oma en Jonah een dagje Ballorig geweest.

18 juli zijn we wezen zwemmen met (Meester) Alex Patricia en Milan dit was echt geslaagd Kean geniet daar echt.

 

19 juli zij we een dagje Slagharen geweest genoten hebben maar blijkt wel dat Kean het principe van in de rij staan echt niet begrijpt.

verder hadden we nog een bedankje voor de CS Riders deze hebben we 25 juli gebracht en Kean ging even bij zijn grote vriend “ome” Henk achterop de scooter .

27 juli gaan we met Henk Patricia en Milan lekker naar strandje bij Borgerswold  even lekker gezwommen gezeten en we aten er een broodje Knakworst tante patricia had dit meegenomen Geweldig!

29 juli vertrekken we aan het einde van de dag naar Leiden we mogen een paar daagjes bij Tante Jennifer logeren super lief.

30 juli gaan we in de ochtend richting Scheveningen bedoeling was dat jayden en papa zich op het strand zouden vermaken met de  vlieger. echter het weer was niet super dus besluiten we naar Leiderdorp te gaan naar de Bubbeljungle heerlijk hier is voor beide genoeg te doen. voor Jayden Lasergamen en Kean vermaakt zich in het hoekje voor de kinderen tot 4 jaar.

de volgende ochtend is Kean heerlijk aan het chillen bij tante Jennifer op de bank.

we wouden naar het strand maar wederom het weer was niet super in de middag besluiten we toch even we te gaan naar Kidszoo in Noordwijkerhout te gaan. ook heerlijk voor beide kids. dan is juli alweer voorbij wat gaat een maand toch snel!

Geniet van het Leven! hoe moeilijk het soms ook is voor ons we proberen positief te blijven en we proberen vooral mooie herinneringen te maken met  ons gezin.

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties

 • Hans de Rode

  Wat een druk programma zo achter de schermen en geweldig om te lezen dat iedereen geniet van en daar waar kan ,blojf dit aub doen , lieve groet en dikke knuffel van mij voor jullie , Hans “wallie” (cs).

 • Jan "dikke opa" Snijder

  Hoi 🙂

  Wij, onze kleinzoons Giuliano en Saverio hadden het genoegen om Kean en jullie te leren kennen tijdens ons “camperweekendje” op Borgerswold.

  Wat is Kean een gewéldig kereltje, een bijzonder ventje met doorzettingsvermogen dat niet opgeeft en álles uit het leven haalt.

  Hopelijk mogen jullie nog lang van elkaar genieten en vele dagen doorbrengen in “goede” gezondheid

  Wij zullen nog vaak terugdenken aan dit weekend en zéér zeker terugkomen met de kleinkinderen op deze fantastische plek, en wie weet zien we elkaar weer.

  Hou vol, geef nooit op !! en geniet van het leven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *