Uncategorized

Augustus

Augustus begint voor ons in Leiden. We slapen dat weekend bij (Tante) Jennifer.

We zijn opgestaan en hebben rustig aan gedaan. We besluiten even naar de bubbeljungele https://www.bubbeljungle.nl/ te gaan, zodat als we richting huis gaan rijden de kids hun energie kwijt zijn en ze misschien wel gaan slapen in de auto. Ze hebben heerlijk gespeeld en Jayden maakte vriendjes waarmee hij glow in de dark golf heeft gedaan. Ze hebben lekker gespeeld, hier gaan we zeker nog weer heen.

 

Eigenlijk zouden Papa en Jayden 2 augustus richting Italië gaan met Mark, Wendy, Stijn en Thijs. Echter hoe dichterbij het kwam, hoe meer Tommy begon te twijfelen. Door de coronaregels en de situatie toch toch besloten om niet te gaan. Wel echt superlief van jullie dat ze mee mochten, wie weet in de toekomst. Dus ja onze vakantie is begonnen, maar helaas niet zoals andere jaren. We zouden eerst samen met Henk en Patricia naar de Kleine Wolf in Ommen gaan deze vakantie, helaas kon dit niet doorgaan omdat kamperen in een tent voor ons niet meer mogelijk is. Kean gaat vaak in de nacht spoken en dan wil hij naar buiten te spelen. Andere gasten er ook voor hun vakantie en als Kean dan alles bij elkaar huilt of schreeuwt wordt niemand daar blij van. Voor ons helaas niet meer kamperen. Kean begrijpt het ook niet en heeft in de vakantie best vaak gevraagd ikke camping? Hij hoorde natuurlijk van iedereen het woordje camping en dan zeiden wij nee sorry en dan gingen we weer zingen op de liedjes van sprookjescamping.

3 Augustus is er eindelijk weer een nieuwe playdate met Noud en Tim. De kids en ook de mama’s hebben genoten, we zijn bij speeltuin Beerta geweest, echt een aanrader https://www.speeltuinbeerta.nl/

Op de terugweg hebben we 2 goudvisjes gekocht. (Tante) Annelies had nog een vissenkom en Kean is gek op visjes. We dachten we proberen het gewoon de eerste paar dagen want de visjes zijn zo weer weg. Kean wilde echt letterlijk gaan vissen met een hengel in de kom. Maar nu gaat het goed en is hij ook blij met Bing en Bennie. Kean heeft Bing bedacht en Jayden Bennie.

In Borgerswold komen we geregeld Josian met hondje Milan tegen en uiteraard wordt er vaak even met Milan gespeeld.

5 Augustus zijn we bij vriendinnetje Alex geweest.

Ook gingen papa en Jayden af en toe vissen maar dan wil Kean natuurlijk ook( Kean vind het geweldig maar houdt dit niet zo lang vol)

6 Augustus was er bij de spelerij een leuke dag georganiseerd door Summerfun. Kean heeft genoten. Neefje Jonah en Oma Ria waren ook mee. Jos Tipker was er ook. Jos hebben onze kids al vaker gezien, hij is ook bij Jayden zijn 4e verjaardagsfeestje geweest en ook bij het kraamfeest van Kean. Ook is hij wel eens te vinden op de school van Jayden. Ook zagen we Noortje weer en ook de dag erna ging ik met Kean naar de spelerij. Ook toen was Noortje er weer en het is erg leuk om te zien hoe ze naar elkaar toe trekken. Ze spelen echt leuk.

9 Augustus gingen we even naar het bos. We dachten dat het wel droog zou blijven maar helaas. Er kwam regen en onweer. Dan krijg je modder, alle kids en wij hadden dikke lol. Anouk en kids waren mee en vriendje Damian was ook mee. Een heerlijke dag, we hebben het wolvenspoor gelopen.

Kean krijgt nu soms het besef dat hij wat anders is dan de normale kindjes van zijn leeftijd. Dit kan hij niet goed uiten. We hebben in de vakantie een aantal keer een hele emotionele Kean gehad waarna we besluiten met het AMC te overleggen. Kean krijgt nu ook risperidon ( een medicijn om hem iets rustiger te krijgen) Misschien dat het een bijwerking van het medicijn was maar dit schijnt bij de ontwikkeling te horen.

12 Augustus gaan we weer in de auto richting tante Jennifer in Leiden. Dit omdat we de dag erna, jawel vrijdag de 13e, een dagje naar de Efteling gaan. Tommy zou eigenlijk alleen met Jayden maar we konden aan 6 entree kaarten komen. Jayden heeft genoten. Kean vindt het spannend om in de rij staan, daar heeft hij geen geduld voor. We hebben nu een pas voor hem waarmee hij via de rolstoelafhankelijk naar binnen mag en dat scheelt echt heel veel.

14 Augustus gaan we naar Katwijk. Heerlijk op het strand, lekker vliegeren en spelen. Opeens wilde Kean winkelen. Ja echt, Kean wilde naar de winkel. Ik dacht nou dan gaan we naar de Action,dat was goed maar meneer wilde naar nog meer winkels. Hij heeft echt zelf een jasje uitgezocht en betaald, super lief. In de avond rijden we richting het mooie Veendam. We zijn erachter gekomen dat dit het beste werkt. Dan is hij moe en met een beetje geluk valt hij in slaap.

Op zondag gaan we op verjaardag bij Sevijn. Milan en Patries zijn daar ook. Ze horen de ijscokar en als Kean de ijscokar hoort dan wil hij een ijsje. Dus ik hup met de kids in de auto, de ijscokar opgezocht. Als we naar huis gaan, gaat Kean niet met mij mee maar met tante patricia en Milan. We krijgen deze gekke foto van de jongens.

16 augustus heb ik een afspraak bij Ria fragma voor een foto shoot van de jongens Kean vond het spannend en uiteindelijk wist hij niet van stoppen zo lief. Bij thuiskomst is vriendinnetje Alex bij ons thuis met haar mama. We knutselen samen wat, gaan naar de Wop en eten samen een broodje. Dan gaan Alex en mama weer naar huis.

Jayden gaat deze dag met zijn vriendje Djary mee naar camping De witte zomer in Assen en kunnen we dag erna weer ophalen. Hij heeft genoten.

Ik ben die middag met Patries, Milan en Kean nog naar Ballorig gegaan want het is wel echt een Hollandse zomer,deze zomer.

18 Augustus komt er een tandemfiets voor Kean. Hij vindt het eerst spannend maar als hij snapt dat de fiets mag blijven is hij blij. Nu kunnen wij ook weer wat meer en verder fietsen.

Donderdag 19 aug nemen oom John en tante Monique Jayden mee naar de Pokemon winkel in Utrecht. Eenmaal thuis, ging ome John ook even met Kean op de fiets.

Dan is het vrijdag 20 augustus. Wij mogen ons om 7:15 in Scheemda melden. Kean kreeg voor de 4e x buisjes. We zijn op tijd weer thuis en doen rustig aan. Jayden is die avond ervoor naar vriendje Jamie gegaan en heeft daar geslapen. Toen we thuis waren hebben we Jayden gelijk weer opgehaald want Kean vroeg echt heel vaak om Jayden, zo lief. Bumbie en Konijn waren gelukkig wel mee met Kean naar het ziekenhuis. In de middag ga ik met Jayden naar de waterskibaan en blijft Tommy bij Kean. Het hele weekend doen we rustig aan en op zondag zouden we eigenlijk naar Ome Jan en Tante Alida maar ik was echt niet fit. Dus durfden we het niet aan.

En dan is het alweer maandag en zijn de 6 weken vakantie weer voorbij en mag iedereen weer naar school. Wij brengen en halen Kean nu van en naar Haren. We moeten er even aan wennen en aan Kean merken we dat hij het leuk vind.

25 Augustus rijden we uit school door naar Grijpskerk. Ruby is mee. We gingen naar een bloemenpluktuin. Echt een aanrader als je er eens in de buurt bent.

Pluk Geluk Grijpskerk.

Achter de schermen gebeurt er veel en in september hebben we weer diverse afspraken staan voor Kean in het Amc en Umcg. We proberen elke dag te genieten.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *