Uncategorized

September / Oktober

Het is wat stil bij ons. Er gebeurt veel. We zullen even een kort verslagje doen van de afgelopen 2 maanden.

Er zal nog een aparte blog volgen over onze geweldige opkikkerdag en over de slotrit met de Cs-riders. Echt 2 superdagen, daarover later meer.

 

In September en oktober is Kean elke ma t/m vr naar school in Haren. Op de herfstvakantie na. Hij zit daar echt op zijn plek. Vaak als hij om 14:00 vrij is wordt er nog even gespeeld in de speeltuin. Zo leuk om te zien dat hij daar begrepen word.

11sept gezellig met (opa) Jakob naar de opoe markt in Pekela.

Al jaren is het traditie. Elke 2e zaterdag van september komen we daar samen en hebben we altijd een leuke dag. Neven en nichten, vrienden, familie, iedereen is er altijd. Erg gezellig.

 

12 September zijn wij 7 jaar getrouwd en mag Jayden zijn eerste wakeboard wedstrijd doen. Kean is er bij en moedigt hem dapper aan.

 

14 September is het alweer een jaar gelden dat we te horen kregen dat Kean Sanfilippo heeft. Bizar hoe je wordt geleefd sinds we het bericht kregen.

16 September mogen we met Kean langs bij Dokter Lubout. Ook haar zagen we voor het eerst weer nadat we het te horen kregen. We praten en overleggen en in oktober mogen we weer naar Amsterdam naar Professor Wijburg.

18 September komen onze oom en tante uit Zwolle op bezoek. Kean vindt het helemaal geweldig en wij ook. In de middag gaan we met ons allen naar de waterskibaan omdat Jayden wel wou laten zien wat hij doet op het water. Ook wordt opa Boontje nog even opgehaald.

19 September gaan we gezellig naar speeltuin Beerta.

27 September heeft Kean een margedag van school en we besluiten te vragen of Neefje Jonah met ons mee mag naar Ballorig. We gaan naar Ballorig in Assen en hebben een super leuke ochtend gehad.

 

Dan is het alweer Oktober en 3 oktober gaan papa en Tante Patricia samen met Milan en Kean zwemmen. Mama gaat met Jayden naar de waterskibaan.

7 Oktober gaan we uit school nog even naar het  basketbal veldje in Borgerswold. Papa en Jayden zijn daar wel vaker. Nu zijn er ook vriendjes van Jayden en nog een aantal buurtkinderen. Iedereen speelt echt leuk met elkaar.

9 Oktober hebben wij de opkikkerdag. Een prachtige dag waarbij we enorm hebben genoten! Hierover later een aparte blog.

10 Oktober mochten we aanwezig zijn bij de slotrit van de CS-riders hierover later meer. ook een super dag.

11 Oktober gaan we weer richting Leiden omdat we 12 oktober weer naar Amsterdam mogen en we slapen weer bij Tante Jennifer.

12 Oktober mogen we weer naar Amsterdam. Er wordt besloten om de medicijnen te verdubbelen. Binnenkort evaluatie. In de ochtend waren we nog even weer bij de Bubble Jungle geweest.

16 Oktober heeft Jayden zijn 2e wakeboard wedstrijd. Ook hier was Kean bij aanwezig.

17 Oktober komt Gretha de tas met was langsbrengen en Noud en Anouk zijn mee. We besluiten even gezellig naar de wop te gaan, lekker op de kabelbaan. Het was een leuke spontane ochtend. In de middag ga ik met Kean even bij vriendje Tim langs om een cadeautje brengen. Tim vierde zijn 6e verjaardag.

21 Oktober wilde ik met Kean naar Ballorig en Tommy en Jayden konden dan aan de slag met de boekbespreking voor Jayden. Echter het was zo druk bij Ballorig dat er helaas geen plek was, maar we hebben tante Patricia en Milan gevraagd of ze mee wilden naar het bos. Heerlijk in de regen hebben we het kabouterpad gelopen.

23 Oktober is werd Milan 6 jaar en gaan we daarheen op verjaardag. Een leuke middag, vriendje Sevijn komt ook. Jayden en Tommy gingen iets eerder weg zodat Jayden nog even kon wakeboarden.

24 Oktober nemen opa en oma Kean en Jonah mee in de Stoomtrein. Kean heeft genoten.

Jayden was met ons mee om hun uit te zwaaien.

In de middag gaan Jayden en ik naar het theater en heeft Papa even tijd voor zichzelf.

30 Oktober mag Jayden nog Halloween Boarden en is Kean bij opa en oma.

 

31 Oktober kan Jayden voorlopig voor de laatste keer wakeboarden.. Neefje Joel wordt 1 november 13 en viert het vandaag, dus daar eerst heen en dan aan het einde van de middag kon Jayden nog even wakeboarden.

Tot de volgende keer.

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *