Uncategorized

Opkikker dag 9 oktober

Wij waren opgegeven voor een opkikkerdag en op 9 oktober was het zover.

Omdat wij in Veendam wonen mochten we de dag ervoor al slapen bij Centerparcs  de Eemhof. Wij gingen daar op vrijdag heen en hebben die avond nog heerlijk gezwommen in het zwembad en hebben daar  patatjes gegeten.

De volgende ochtend was het zover. Eerst mochten we nog heerlijk ontbijten. Om 9:45 mochten we ons melden wij wilden de sleutel nog even inleveren. We werden gelijk enthousiast ontvangen en een rode loper lag klaar voor alle medewerkers en vrijwilligers. Het was een  super ontvangst. Kean mocht kiezen en koos voor een dieren ontvangst. Alle vrijwilligers maakten dierengeluiden, tijgers, olifanten en apen, we hebben allerlei dieren gehoord.

Binnen werden we ontvangen met koffie/thee en gebak.

We kregen 2 vrijwilligers toegewezen die de hele dag ons gingen begeleiden. Dit waren Joop en Wendy, super lieve mensen die ons een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Joop en Wendy hebben de planning voor ons en dan is het zover, we gaan naar het eerste onderdeel van de dag. We krijgen vervoer in de vorm van een mooi golfkarretje. Kean en Jayden waren super enthousiast en alle mensen die we  passeerden werden gegroet.

Wij  hebben dan nog geen idee wat we gaan doen maar dan…

we komen aan op de opkikker airport! We mogen in een helikopter. Fantastisch maar ook een beetje spannende omdat het de vraag is of Kean durft:-) Eerst gaan Tommy en Jayden. Kean zijn vingertje kwam weer eens tevoorschijn zo van “ikke niet”. Alles wat nieuw is, is voor Kean moeilijk en vaak heeft hij een zetje nodig. ”Opa” Joop ( al snel zei Kean Opa tegen Joop) helpt Kean door mee te lopen naar de helikopter en dan gaan mama en Kean in de helikopter. Kean vond het geweldig, hij genoot. Jayden genoot misschien nog wel meer, zo mooi om die glimlach op hun gezicht te zien!

Dan door naar de volgende locatie. We krijgen een fotoshoot, zie hier een aantal foto’s:

 

en dan gaan we door, we gaan cup cakes versieren. Echt heel leuk en Kean at ondertussen al vele cakejes op…

Daarna volgt een heerlijke lunch. Er was van alles en voor Kean waren er natuurlijk frikandellen.

Na de lunch stappen we weer in het golfkarretje en nu naar Saan. We mochten in een vrachtwagen en Jayden en Kean mochten op een heftruck rijden en in omhoog in een Hijskraan. Ze mochten sturen en iets proberen op te pakken, super leuk! Daarna mochten we allemaal een ritje in de vrachtwagen maken echt heel leuk, Kean en Jayden genoten! Opa Joop mocht Kean in de vrachtwagen helpen.

Daarna gingen we naar de Brandweer. Terwijl we een rondje reden in de Brandweerwagen kwam er een brandmelding. Dus sirenes aan en Jayden en Kean mochten helpen de  brand te blussen.

Ook zat er katje in de boom die er uit geholpen moest worden, dit deden ze dapper.

Dan gaan we een feestje maken voor Kikker zijn verjaardag. Kikker was blij met zijn feestje. We hebben gedanst, muziekinstrumenten gespeeld en gezongen.

Stichting Opkikker bedankt! Wat een fantastische organisatie

Saan Foundation bedankt voor jullie vrijwillige bijdrage!

Joop en Wendy jullie hebben ons een superdag gegeven!

info:https: www.opkikker.nl

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *