Uncategorized

Slotrit CS Riders 10 oktober

In September krijgen wij en Henk, Patricia en Milan een uitnodiging voor 10 oktober om dan aanwezig te zijn bij de Slotrit van de CS Riders.

Helaas kon Familie Bijl niet hierbij aanwezig zijn.  Henk mag deze dag knallen bij de 4 mijl in Groningen en dit deed hij super. Milan had een kinderfeestje van een vriendje dus helaas, maar logisch.

Wij kunnen gelukkig wel en gaan graag heen. Eigenlijk hebben we geen idee waar we heen gaan en wat we gaan doen. Als we op locatie zijn komt er een Touringcar. Daar mogen wij in. De trikes en motoren maken zich ook gereed en Jayden mag mee achterop een Trike.

Wij gaan met  Kean in de bus hij geniet en heeft lawaai voor 10. Hij zingt en groet iedereen in de bus. Dan zien we ineens waar we heengaan. We gaan naar Drouwenerzand, geweldig!

Iedereen kon gewoon zijn gang gaan. Af en toe als Kean een bekende CS-rider tegenkwam groette hij die met een luide moi! Op een gegeven moment pakte Kean de hand van een van de  CS Riders en gingen ze samen frikandellen halen. Jayden heeft ook genoten maar met kinderen van zijn leeftijd. De hele middag hebben ze gespeeld en lekker hun eigen gang kunnen gaan.

Kean wordt vriendjes met Jake die middag en samen rennen ze en doen ze gezellig. Als wij iets gingen eten waren Hans, Sylvia en kids / kleinkids ook toevallig net aanwezig.

Ook ging iedereen gezellig in de trein zo leuk. Ook kwamen we Anouk en de kids daar tegen, Kean is echt fan van Rik dus super leuk.

Aan het einde van de middag eten we nog wat patat en dan is het voor ons tijd om weer in de bus te gaan. Anouk, Janiek, Koen en Rik zwaaien ons nog uit. Dan begint voor ons de terugreis naar het Honk.

De kids gingen zwaaien naar ‘Opa’ Hans. Hij reed achter de bus. Superleuk om te zien hoe enthousiast de kids waren.

Bij het Honk spelen de kinderen nog wat. Kean ziet Jake op een trike en ineens wil Kean ook. Kean heeft nog een mooi ritje op de trike gemaakt, hij vond het geweldig. Ook mocht hij nog even een motor en trike testen.

Dan is het tijd om weer naar huis te gaan! CS Riders super bedankt voor alles wat jullie doen, echt super!

Het motto van de CS-Riders is:

“Nooit te groot om te bukken voor een kind.”

Een groep grote stoere mensen met een hart van goud die zich volledig belangeloos inzetten voor kinderen en gezinnen die in moeilijke tijden een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

nogmaals dank.

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *