Uncategorized

Verjaardag Kean en December

December is voor Kean een best drukke maand. we zijn daarom eigenlijk nu blij dat al feestdagen weer voorbij zijn . voor zijn structuur is dat beter.

eerst hebben in November lampion lopen dit heeft hij samen met vriendje Milan gedaan en dat vond hij geweldig, door naar de sinterklaas weken. Voor Kean is het eigenlijk het hele jaar sinterklaas want dat vind hij echt geweldig!

Sinterklaas van de Cs Riders kwam ook langs bij Ome Henk en tante Patricia en ook de pieten waren mee. dit deden ze super leuk.

Sinterklaas en een paar pieten kwamen op 5 december daarom ook Coronaproof een deurbezoekje bij ons brengen, dit deden ze echt super leuk  ook  Mode Piet was mee. we vierden sinterklaas samen met onze vrienden Henk en Patricia en vriendje Milan.

ook al was sinterklaas weer naar Spanje terug dat begreep Kean niet helemaal dus hij bleef gewoon nog sinterklaas liedjes zingen gecombineerd met kerst en lampionnetje alles ging door elkaar.

Dan komt er helaas voor Kean weer een Lock down van de scholen dit is voor zijn structuur niet heel handig maar we hebben het gered Kean is 1 dag naar de noodopvang gegaan omdat op deze dag er ook een bekende juf aanwezig is.

In de kerstvakantie Kan Kean gelukkig wel 2 dagen naar de vakantieopvang van Cosis dit vind hij geweldig ook omdat ze een springkussen in de gymzaal hebben.

dan is het tijd voor 1e kerstdag deze dag eten wij samen met Opa Boontje Chinees in de middag en de rest van de dag zijn we thuis.

2e kerstdag zijn we overdag thuis en gaan we rond 15:00 naar Opa en Oma koos en Ria  en we besluiten een route van Oma en Opa Hun Kerk te gaan Lopen Hierbij  mag je qr code scannen en word het verhaal over kerst stapsgewijs uitgelegd en ook een opdracht was om een gekke samen selfie te nemen.

de selfie

dan oud en Nieuw

Jayden kon niet wachten eindelijk mag hij wat vuurwerk af steken vriendje Djary en Jayden hebben zich de hele dag wel vermaakt mama mocht nog werken bij Bakkerij Zijlema en in de middag gingen we nog even bij Carbid schieten kijken  om vervolgens thuis het jaar af te sluiten met uiteraard Frikandellen voor Kean. in loop van de avond komt Familie Bijl bij ons. we drinken en borrelen wat en we doen een spelletje sinterkerst ook overbuurjongen Nick speelt mee.

Kean hebben we rond 19:30 een toast mee gedaan. en die is gaan slapen en heeft doorgeslapen tot 00:45.

op Nieuwjaars dag brengen we een snel bezoekje aan  opa en oma

dan kunnen wij in de avond alweer de versieringen ophangen voor Kean zijn deurbezoek verjaardag. mensen die op 2/3 januari een kaartje langs kwamen brengen die kregen Kean aan de deur.

Opa Koos en oma Ria kwamen daarom ook op de zondag Langs

Normaal zouden we op 2 januari een super feest voor hem hebben gegeven helaas kon dit niet door gaan vanwege Corona voor ons echt balen want het eerste wat we zeiden toen we hoorden dat hij ziek is, is dat we hem nog een grote verjaardag gunnen. maar goed deze is even weer geparkeerd. Kean heeft genoten van Jayden heeft hij een nieuwe koptelefoon en van ons een nieuwe Helm.

op  3januari is Kean dan echt 6 jaar en hij wil heel vaak op de stoel staan. Ome Henk en tante Patricia en Jennifer komen in de ochtend langs ook Opa Ome Jakob kwam ook langs super lief en in de middag komt tante Melanie langs. alle andere die langs geweest zijn Dank je wel! als we Kean nu vragen hoe oud ben je zegt hij nog steeds 5 en dan zeggen wij nee 6 en dan zegt hij ikke 6. ook mocht hij 4 januari bij de vakantie opvang trakteren dit vond hij geweldig!

 

Voor iedereen wensen wij al het goeds voor 2022 en geniet van elke dag die we krijgen. tot snel!

Wij willen ook iedereen bedanken die een kaartje of ballon heeft gestuurd dit heeft hem echt goed gedaan nu zodra hij een postbode ziet zegt hij ikke post.

Dank.

 

Kean zijn vriendjes die ook langs kwamen TIM en Luuk en Noud en Anouk bedankt. en alle ander vriendjes ook super bedankt super super

Proost op Kean zijn 6e verjaardag!

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *