Uncategorized

Januari en begin februari

Januari begint voor ons natuurlijk super we vieren oud en nieuw met Henk Patricia en Milan. We kletsen en spelen nog een sinterkerst spelletje met Milan Jayden en onze overbuurjongen Nick.

Kean hebben we rond 19:30 mee geproost op het nieuwe jaar want bij hem is dan echt de batterij leeg en moet echt gaan slapen.

 

 

de volgende avond kunnen we alweer versieren ophangen want Kean word alweer 6 en op 2 en 3 januari vieren we dit klein. echt super hoeveel kaartjes hij heeft mogen krijgen iedereen stuk voor stuk bedankt!

Nu als Kean de postbode ziet denkt hij nog steeds dat er post voor hem komt, en als we dan zeggen nee niet voor Kean dan zegt hij echt wel!

Jayden en vriendje Djary hebben ook goed geholpen met de ballonen.

en dan is het 4 januari Kean mag deze dag naar de vakantieopvang van Cosis en breng hem daar heen. ineens krijgen we geen mooi bericht van Patrica Henk is opgenomen in het UMCG. deze week was voor ons best spannend. op Donderdag Mocht Ome Henk weer naar Huis.

wij hebben sinds deze week de nieuwe pumptrack ontdekt en zijn daar ook best vaak te vinden. Jayden wil er het liefste elke dag wel heen en we gaan er ook best vaak heen even energie kwijt.

9 januari gaan we samen met Patricia en Milan hier heen. Kean ziet Noud die is er ook en ze gaan samen voetballen, Kean begrijpt dit niet zo goed maar heeft heel veel plezier (dat is het belangrijkste). terwijl Jayden heerlijk op zijn BMX aan het gaan is. en echt het was koud maar de kids wouden door, dus na de hele middag daar geweest en thuis maar gelijk onder een warme douche.

10 januari als we Kean van school hebben gehaald en we thuis wat drinken vraagt Jayden papa en mama we kunnen toch nog wel even naar de pumptrack? mag ik Djary bellen of hij mee wil zo gezegd zo gedaan. we zeggen even dan tot 16:’00 Lets go zegt Kean en we gaan in de auto erheen. Jayden en Djary hadden dit x de step mee.  toen ineens daar lag Jayden op de baan met zijn beveiliger erbij hele dikke enkel, en dan is de auto ineens ver weg als je kind niet kan lopen, Jayden bij Tommy op de rug naar de huisarts toe. ze kijkt en de assistent zorgt ervoor dat Jayden daar nog op de foto kan. ze zien op dat moment geen breuk maar dit zou kunnen komen door de zwelling. echter Jayden die helaas als de pech heeft vaker iets gehad te hebben met zijn enkel blijft zeggen dit voelt net als de eerste keer. na een paar keer contact bij huisarts mag hij op donderdag opnieuw op de foto hij word doorverwezen naar het OZG hier bekijkt de arts alle foto’s. gezien de pijn en de zwelling is de kans groot dat zijn groeischijf gebroken is en dit kun je niet op de foto zien besloten word 2 week gips.

Jayden ontdekt uiteraard in deze periode weer het gamen en zijn vriendjes (vele) komen en nemen de switch mee en zo kunnen ze ook samen spelen.

Tante Annelies komt ook met Niels en Jayden en Niels gamen ook samen en Djary kwam ook langs zo leuk om de jongens dan samen te zien en ook hoe ze er dan voor Jayden zijn.

 

23 januari gaan we even wandelen met Patricia en Milan ik Hinnie kan kort mee vanwege een handbal training Patricia tommy en kids vermaken zich en gingen marshmallows branden bij de Borgerswoldhoeve.

rest van de week verloopt rustig Jayden mag op de donderdag weer naar het OZG en het gips mag ervan wel nog een brace en 2x in de week naar de fysio om stabiliteit te krijgen bij zijn enkel enom weer zonder brace te kunnen.

30 januari komt Wendy met haar gezin bij ons zo leuk en zo dierbaar Wendy was vorig jaar bij ons 1 van de vrijwilligers tijdens onze opkikker dag. we drinken koffie met wat lekkers en gaan dan aan de wandel naar Borgerswold waar de kids natuurlijk weer een marshmallow gaan branden bij de Borgerswoldhoeve onderweg bestellen we sushi en dat eten we thuis gezamenlijk. en dan is het alweer tijd voor hun om naar huis te gaan. wij vonden het echt een leuke middag en wij  denken we elkaar wel vaker gaan zien.

 

2 februari is Opa Boontje jarig alweer 78 en Kean vind opa moet ook stoel staan. en dit deed opa  zo leuk.

 

5 februari gaat Kean naar Opa en oma Koos en Ria omdat mama mag werken bij de Bakker. Hij heeft een leuke dag gehad.

6 februari Kean was echt heel er druk ik besloot weer of geen weer ik ga met Kean in de plassen springen Tante Jennifer haar mama woont in Muntedam en vlakbij de Heemtuin ik app haar of ze zin heeft om mee te gaan en dat wil ze en zo liepen wij 3 om 11:00 heerlijk buiten in de regen. en Kean? kean heeft genoten.

in de middag brengt Marcel Niels bij Jayden. en gaan wij kleuren en spelen met kean Niels en Jayden die gingen gamen en later samen met Kean met Nerfs spelen. deze middag eten we samen pannenkoeken.

 

 

 

 

 

 

Een kleine positieve gedachte kan je hele dag veranderen, wij proberen zoveel mogelijk positief te blijven.

Voor Kean is het alweer sinterklaastijd en ach als hij zijn pietenmuts op wil dan mag dat.

voor nu gaan we ons voorbereiden op de voorjaarsvakantie.

Tot de Volgende!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *