Uncategorized

Opkikker

Gister waren wij alweer 15 jaar samen!

15 jaar waar blijft een jaar nog een paar maand en Jayden is 10!

de afgelopen 6 jaar leven we in rollercoaster met ups en downs  en vooral een hele zoektocht wat er nog eigenlijk is met Kean.

Dit weten we sinds september 2020. Zoals jullie weten zijn wij vorig jaar verrast met een geweldige opkikker dag, echt super Kean heeft het er nog over als we een helikopter zien of een tractor zien rijden.

Zo stond er gister ineen een mevrouw bij ons aan de deur, de Kids waren al naar opa en oma wij zouden iets met ons 2 gaan ondernemen. met een leuke doos.

Toen we rond 18:30 weer thuis kwamen hebben de kids de doos open gemaakt echt een hele mooie ballon kwam te voorschijn. met een doosje waarin een chocolade hart zit die ze zelf mogen versieren en een armbandje met een fluitje drie keer raden wie die heeft:) en inpakken om evt. weg te geven. denk dat Jayden hem gaat eten en Kean versieren :).

Stichting Opkikker super bedankt dit tovert weer een glimlach op ons gezicht!

 

 

wisten jullie dat wij hun ook oude mobieltjes verzamelen? mocht nog iets hebben liggen?? Dan zouden jullie ze evt. bij ons mogen inleveren

Noordenveld 15

9642GG

Veendam

#ambassadeurJayden&Kean

 

 

Eén reactie

 • Ina

  Beste familie,
  Ik heb jullie vanochtend ontmoet in Villa P. Nogmaals dank voor de leuke attentie die we als vrijwilligster van u mochten ontvangen. Ik ben direct gaan kijken op de site “leven met SanFilippo” en hier zag ik dat u oude mobiele telefoons inzamelt.
  Als u er morgenochtend nog bent brengt mijn man er nog wat voor jullie mee naar de Villa.
  Verder wensen we u alle goeds toe voor de toekomst.
  Groet, Ina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *