Uncategorized

Up date Kean en feestje Kean/Jayden

het was even een tijdje stil…

 

Er gebeurd helaas heel veel achter de schermen.. wat best veel van ons als gezin vraagt.

ons gezin draait om Kean heen en eigenlijk houden we met alles rekening met Kean.

het was even stil omdat  Jayden en Kean de afgelopen tijd hebben laten zien dat ze actief zijn maar daardoor helaas ook ineens op de spoed kunnen zitten oops..

Jayden is in maart onderuit gegaan met zijn step bij het nieuwe skatepark ( yes ook ook echt net weer gipsvrij van zijn enkel die hij in eerder dit jaar gebroken had) zijn kaak gescheurd en een aantal hechtingen in zijn kin ( gelukkig gaat het nu weer goed en hij mag inmiddels weer wakeboarden) en vervolgens stootte hij ook nog eens zijn teen tegen een la die onder zijn bed zit had hij ook nog eens een gebroken teen.. nu hopen dat het klaar is!

en is Kean in April bij opa en oma te val gekomen en moest hij hechtingen in zijn hoofdje maar Kean begrijpt het niet na een discussie met de dokterspost mochten we uiteindelijk wel eerder terecht  maar eigenlijk konden we pas om 20:15 gezien worden in Scheemda uiteindelijk zaten we rond 17:30/17:45 in Stadskanaal en konden we daarvandaan alsnog naar Scheemda en daar lag Kean om 20:15 op de ok en ging hij onder narcose om gehecht te worden. In zowel Stadskanaal als Scheemda zijn we goed geholpen..  ben blij dat ik het zo heb gedaan en dat we niet hebben gewacht tot 20:15 wil niet weten hoe de wond dan zou zijn geweest.. Kean kent geen pijn dus het voelt dan raar op zijn hoofdje met als gevolg dat hij er steeds aanzit!

qua woning aanpassing hebben we ook gesprekken met de gemeente al geruimere tijd maar ook dit lijkt nu een uitwerking te krijgen..

Kean Heeft inmiddels een invalide kaart helaas dat het al nodig is Kean houd namelijk lange afstanden niet meer vol..

ook is Kean zijn Rolstoel er sinds begin mei, voor ons confronterend voor hem prachtig hij geniet! en het geeft hem ook weer vrijheid. Kean vraagt anders onder het lopen al geregeld Papa mama tillen?

kijk een hoe gaaf zijn rolstoel is!

Terug naar April de maand waarin onze Jayden 10 jaar mocht worden en Kean die in januari zijn feestje gemist had dit hebben we op 10 april gegeven helaas konden we niet iedereen uitnodigen..

Jostipker is geweest voor entertaiment super bedankt! Paul kwam air brush tattoos zetten  en en er was een springkussen lekkere gebakjes van Bakkerij Zijlema  en de locatie bij MFC de Binding allen ernorm bedankt het was geslaagd we zijn blij dat we dit konden doen voor Kean maar ook voor Jayden!

Kean met vriendje Tim en Noud

ook hadden we een opkikker ambassadeurs dag deze was in Walibi en het was geweldig Jayden heeft zijn idool Flemming ontmoet hij is super blij en we hebben alle 4 genoten van deze dag! Dank Stichting opkikker dat we even de zorgen mogen vergeten.

Verder genieten we nog steeds van de dingen we kunnen doen! en zo fietsen we geregeld een keer door het prachtige Borgerswold of zijn we met Kean bij de Spelerij in Borgerswold als zijn grote broer weer dapper met zijn sport bezig is Wake boarden ook in het prachtige Borgerswold.

even op de fiets    even stoppen onderweg om bloementjes te blazen vind Kean helemaal super en Jayden die doet dit dan samen.

 

of we gaan naar ons mooie nieuwe skatebaan/pumptrack

bij de waterskibaan werd Kean al vaker meneer Frikandel genoemd, ik heb een Berichtje gestuurd naar Hipbedrukt of zij een T-shirt kunnen drukken met deze tekst zie hier het resultaat geweldig!

    kijk hem eens trots zijn!

 

Tot de Volgende!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *