Uncategorized

half mei juni en juli

 

 

 

 

we  beginnen bij 20 mei wij mogen een weekje naar Brabant via Stichting Gijsje eigenwijsje we kregen echt een heel mooi huis met echt de juiste aanpassingen voor Kean we zijn die week met ons 4 weg geweest en hebben echt een geweldige gehad! dank je wel!

we zijn die week ook een dagje naar Toverland gegaan en een dagje België

excuus dat er een tijdje geen blog is geweest  er gebeurd veel heel veel achter de schermen vele gesprekken wat is juist voor Kean Kean  die achteruitgang laat zien, doet toch wel iets met ons en dan alle gesprekken die met vele geweldige mensen natuurlijk voor Kean! dat gebruikt veel tijd!

Jayden mag graag vissen met Tommy en ook Kean wil af en toe vissen hij vind het geweldig om een vis weer terug in het water te doen geduld heeft hij echter niet en soms moet de vis eerst in de pan om vervolgens op die manier weer terug in het water te gaan…

sinds Mei is er bij ons bij de Watersportcentre Veendam niet alleen een wakeboard baan maar nu ook een geweldig aquapark dat vind Jayden super!

hier zie je Jayden naar beneden springen met de instructies van Fabian.

dan kon eindelijk de afspraak door gaan we hadden afgesproken met Fenna haar dochter en de kids hun zoon/broer had ook Sanfilippo en we konden praten over herkenning was een fijne dag dank jullie wel!

en dan mocht eindelijk weer de avondvierdaagse voor Corona vond Kean het geweldig Joyce appt me of ik ook mee loop Jayden was al opgegeven voor scouting topper en ik besluit dat Kean het voor Corona ook geweldig vond en dat we mee gaan doen de groep werd mooi groot doordat Joyce en ik beide bij de groepsklassen ook gevraagd hadden of men mee wou doen! Kean wou elke avond zijn hesje weer aandoen hij heeft genoten de laatste avond was eigenlijk net te laat voor hem maar hij heeft gered! wel met zijn rolstoel uiteraard.

Jayden heeft 10km met scouting gelopen topper! en wij de 5km

en bij mooi weer gaan we lekker naar Borgerswold!

en dan de andere afspraak  met Wendy en Wilco kon ook eindelijk doorgaan we gaan op 9 juli naar Benthuizen op visite bij Wilco Wendy en Tess. Wendy was in Oktober vorig jaar onze vrijwilliger bij onze Opkikker dag van Stichting Opkikker, en we hebben contact gehouden sindsdien wij vinden het leuk! we komen daar in de middag aan  we drinken eerst wat en krijgen echt veel lekkers en Tess had nog eigen koekjes gebakken en dan gaan we naar de Molen vlakbij hun echt een super schattig snoepwinkel is daar en je kan er meel mixen kopen (vergelijkbaar met Mulderpot bij ons) we nemen mix mee voor Haagse koekjes te maken ( die gaan we binnenkort een keer maken) en dan gaan we naar de geiten boerderij daar mogen we de geitjes melk geven super leuk! we gaan terug naar hun huisje en eten daar een heerlijk patatjes Tess leert ons dat Maggi over Patat echt heel erg lekker is! dank voor de Tip, en dank voor de leuke dag Mama en Kean gaan na het eten naar tante Jennifer en Jayden Papa en Wilco gaan nog naar een auto racebaan en Wilco brengt de jongens later in leiden is vlakbij elkaar. We slapen in Leiden bij Tante jennifer en gaan op de Zondag nog even lekker uitwaaien in Noordwijk en rond 15:30 gaan we ook weer richting het mooie Noorden. want de kids moeten nog een weekje school.

in de nacht van zondag op maandag is Jayden niet lekker en Kean heel onrustig  ze blijven de maandag thuis en we  kijken even hoe het dinsdag zou gaan  op dinsdag konden ze beiden weer naar school. op Woensdag hebben we Kean toch nog wel thuis gehouden toch nog niet helemaal fit Jayden wou wel graag naar school want het is pleinfeest dag en ze mochten deze dag ook met school nog op het aqua park.

Jayden heeft deze middag ook Plein feest van zijn school Ik en Marjon ( eigenlijk Jayden Kean en Vigo en Jamie ) hadden ook een standje neer gezet voor stichting opkikker we verkochten popcorn een wafel op een stokje en we hadden een grabbelton en kinderen konden raden hoeveel knikkers er in een pot zaten een geslaagde actie! want na aftrek van onze inkoop bleef er voor Stichting opkikker een bedrag over van tromgeroffel…….344,54 !!!

en dan is het VAKANTIE!!

Jayden gaat op zaterdag gelijk een week op kamp met Scouting naar Hengelo

en ik en Kean gaan met Tante Monique  en Jonah naar het Hollands kids Festival in de Martini Plaza dit was echt echt heel erg leuk!

wij wensen iedereen een fijne vakantie toe.

Gisteren weer een gesprek gehad met de Gemeente  en het lijkt erop dat we  waarschijnlijk een UNIT bij ons achter het huis krijgen word vervolgd!

Geniet Beleef en maak Herinneringen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *