Uncategorized

Vakantie!

6 week vakantie voor de kids zijn die nu alweer voorbij? ligt het aan ons of ging deze vakantie snel?

wij vonden het in ieder super snel gaan!

de eerste week is Jayden nog op kamp met Scouting en hij heeft een geweldige week gehad!

17 juli doen ik Patries Milan en Karlijn mee aan de kardingeRun  deze zou Jayden meelopen maar kamp viel tegelijk. dus ik besloot mijn nichtje mee te vragen dat wou ze wel super leuke ochtend gehad in de middag gaan Patries Milan ik en Kean nog even afkoelen in ons mooie Borgerswold. heerlijk weer even fijn

ook op maandag ga ik met Bianca Tim en Luuk even afkoelen in Borgerswold Kean houd dit niet meer zo lang vol maar wel genoten ik besluit eerder weg te gaan als Bianca.

Kean gaat in de Vakantie ook naar de Vakantieopvang van Cosis en dit vind hij gelukkig heel leuk!

1 van de foto’s van de vakantie opvang

 

aan het eind van de eerste week worden we gebeld we  zouden eigenlijk thuis blijven deze vakantie we wouden wel graag naar Ameland maar in het hoogseizoen vaak lastig vrienden van ons waren op facebook een beschikbare stacaravan tegenkomen voor de laatste week. prijs technisch mooie prijs Jayden die net terug van kamp is stel ik de vraag wil je naar feest speelweek ( is hier vaak traditie laatste week van vakantie) of wil je naar Ameland? daar hoefde hij niet over na te denken AMELAND! ik neem contact op met de verhuurder we besluiten het vast te leggen in de hoop dat papa ook vrij kan krijgen van zijn werk anders zou hij een paar dagen komen en ik daar heen van zondag t/m zaterdag met de Kids maar Papa kon vrij moest hij wel trakteren op gebakje 🙂 we konden uitkijken naar de laatste week.

23 juli ga ik even met Kean naar de trekker trek in Borgercompagnie Kean vond de springkussen en de tractors prachtig! na een uurtje is zijn energie echt op en gaan we weer naar huis  in de middag gaan we nog even naar de wakeboardbaan met Jayden.

24 juli viert onze neefje Devi (neef kunnen we nu wel zeggen ) zijn verjaardag  we kunnen helaas met Kean niet meer veel op verjaardagen i.v.m. met zijn hyperactieve maar  mijn nicht woont ruim op de boerderij en Kean kan zich daar altijd vermaken. en zo hadden we deze alle familie gezien en Kean heeft zich vermaakt en ook Jayden en de rest het was een mooie dag!

samen met zijn nicht Karlijn

de rest van de week is Kean bij Cosis of bij ons en zijn we geregeld in Borgerswold te vinden

Woensdag 27 juli Is Kean naar de opvang en vragen we Anouk of Jayden even bij Janiek kan spelen dit kan, deze middag komt de gemeente en onze cliënt ondersteuner langs, en de meneer die units bouwt. we hebben gesprekken en besluiten de donderdag naar Zandpol te rijden om te kijken hoe een unit er uit zou komen te zien Tante Annelies gaat mee. op de terug weg besluiten we te lunchen in Gieten als we de auto van Bas Baas zien staan en mits wij doorlopen naar de bakker komt Bas Baas net uit de winkel Jayden vraagt of hij op de foto mag en natuurlijk mag dat dank je wel Bas!  zoals het nu lijkt gaat Kean een unit krijgen bij ons achter het huis, word vervolgd.

maandag 1 augustus gaan we naar mijn oom en tante Ome Jan en Tante Alida ik  neem mijn vader en vriendin mee die kant op, we hebben een leuke ochtend we eten daar een broodje en gaan dan weer richting huis Jayden gaat in de middag nog wake boarden met zijn vriendjes

woensdag 3 augustus besluiten we af te koelen bij het Zwanemeer in Gieten leuk zwembad. we hebben een leuke middag samen met vriendjes.

6aug mogen wij via stichting Happy Smile naar de TT we krijgen een VIP parkeerplaats

heel veel te zien en een meet een Greet met  David Coulthard en Tim Coronel super Vet!

in de F1 auto mochten de kids ook zitten Jayden deed dit wel Kean niet we hebben echt genoten Dank je wel! Jayden ging ook nog een rondje karten en we mochten tussen de Porsche op de baan hoe gaaf!

Dan is het 7 augustus Jayden weet nog niet wat hij vandaag gaat beleven. Tante Patricia had kaarten geregeld voor de meet en Greet met Enzo en Myron Jayden wou hem al zo graag een keer ontmoeten, Jayden is nog van zijn yoghurt aan het eten als ik hem vertel dat hij vandaag iemand gaat zien wie dan zegt hij? ik zo degene die je nu op de tv hoort. Jayden raakte beetje in Schock en zenuwachtig maar vroeg toen papa heb ik dan wel iets om te geven? zeker wel Jayden heeft wat visspulletje aan hem gegeven en aan Myron een Ketting met een tijger kopje namens Kean. Jayden wou ook graag een kaartje geven maar die hadden we niet wij snel bij de buren gevraagd voor een kaartje Dank je wel Otto en Carla, Papa moest het kaartje schrijven Jayden heeft de vraag gesteld of Enzo misschien een keer samen wil wake boarden in Veendam met Jayden geen idee of er reactie op komt alleen al super dat ie het vraagt. Jayden vraagt ook aan Enzo of hij ook een handtekening voor zijn broertje op een auto wil zetten super leuk dank je wel Jayden heeft echt leuke ochtend gehad ging heel  snel maar bedankt! zie Milan en Jayden hier staan dan!

 

Maandag 8 augustus hebben we een afspraak staan bij onze vrienden die we hebben ontmoet in de Villa Villa pardoes. We gaan naar Zeewolde we hebben een super leuke dag deze dag Jayden ging nog even met de jongens kijken waar Dutch Performante woont kind is helemaal blij. we gaan even naar het bos bij hun en de kids zwemmen in het zwembad achter het huis we sluiten deze mooie dag af met een bbq bij hun en vertrekken dan weer naar het mooie Veendam dank jullie wel voor deze dag en tot Snel!

Donderdag 11 augustus mag Jayden bij Patricia en Milan op de camping slapen hij blijft daar tot zaterdag en hij heeft genoten heeft het leuk gehad ook een schuimparty

13 aug  heb ik een vrijgezellen feestje van mijn vriendinnetje Bianca en gaat Kean naar opa en Oma daar is een Buurt feest Tommy gaat nog even Boarden en haalt dan Jayden weer van de camping en hun halen samen Kean weer op

17 aug gaan we met playdate een gezellig dagje balorig Bianca Gretha en ik kunnen dan even bijkletsen terwijl de kids heerlijk spelen in balorig Assen. Kean Noud Tim Luuk en Anouk vermaken zich goed bij Kean merken we op gegeven moment dat zijn  energie anders word we besluiten dan ook richting huis te gaan.

donderdag 18 aug mogen tommy en ik beide werken en gaat Kean naar Cosis en heeft Jayden een dagje met Oma Ria.

20 aug de dag dat Bianca gaat trouwen wat zagen ze er mooi uit!

21 augustus op tijd op staan want we kunnen naar Ameland we nemen de boot van 9:30 en zijn er rond 10:30

Vorig jaar door Make a Wish voor het eerst Ameland ontdekt het is zo mooi daar.

Kean mocht toen in Corona weer zwemmen op camping Klein  vaarwater de knuffel kapitein die Kean vorig jaar heeft gekregen gaat nog steeds mee naar bed samen met Bumbie en Konijn

https://kleinvaarwater-ameland.nl

deze week is voorbij gevlogen wat een geluk met het weer we hebben gezwommen ijsjes gegeten bij PUUR heel veel gefietst geprobeerd zeesterren te zoeken we hadden er 1 maar Kean dacht we gooien de emmer om 🙂 Jayden heeft paintball laser gamen klim park kampvuur  gedaan en gevliegerd met de vlieger  super vakantie! Dank Tip Outdoor Ameland mooi klimpark je kan er ook Suppen of paintballen https://www.outdoor-ameland.nl/

https://www.roosdunen.nl/

Ook nog een Dank Naar Carla en Wim van de Echte Bakker Zijlema hun hadden een pot neer gezet waar men geld in kon doneren voor Kean Eigenlijk om naar Disney te kunnen maar we denken dat dat teveel prikkels geeft aan Kean ( voornamelijk de autoreis dat zal te lang duren) en in overleg besloten dat we dat ook voor deze vakantie mochten gebruiken Dank !

wij hebben genoten op Ameland! en iedereen weer succes op school!

Geniet Beleef en maak Herinneringen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *