Uncategorized

update

Er gebeurdt veel de afgelopen maanden. Kean zijn spraak wordt minder hij wordt wat klunziger maar ondanks dat blijft hij vrolijk!

Verder leren we steeds meer over de WLZ en PGB. Zoveel nieuwe dingen waar we liever niet van hadden willen weten maar toch zijn we blij dat ze er zijn.

Ook hebben we eindelijk na bijna 2 jaar, vorige week een handtekening gezet bij de Gemeente. De unit lijkt echt voortgang te krijgen! Het is ook een lastige situatie waar wij als ouders zoekende in zijn net als alle overige instanties..

De eerste weken school waren wat rumoerig i.v.m. uitval docenten, geen pgber en margedagen. Ook hadden we positief getest op Corona en wilden geen risico op school.

Maar ook hebben we veel leuke dingen beleefd afgelopen paar maand

Slotrit van de CS Riders op 9 oktober. We verzamelen bij het Honk, niet wetende waar we dan heen gaan. Uiteindelijk vertrekken we naar Duinen Zathe. Ik Hinnie rijd mee in de stoet met de auto. Kean, Milan, Patricia en Jayden gaan mee in de Bus, het was zoals ik heb begrepen een hele geslaagde busrit! Ik rijd met de auto mee omdat Kean dingen niet meer zolang volhoudt, het zekere voor het onzekere. Om 15:00 merk je dat Kean onrustig begint te worden waarna ik overleg met Patries. De kids mogen nog 1x kiezen waar ze in willen en dan gaan we…. ik besluit alvast met Kean naar de auto te gaan en daar te wachten. Kean heeft genoten maar was echt op van alle geweldige indrukken! Deze Foto heeft Rick van de CS Riders nog gemaakt, kijk hem genieten.. (het zijn de kleine dingen) Cs weer bedankt voor deze dag!

lekker Fietsen

naar het bos blaadjes enz zoeken om een herfststukje thuis te maken.

26oktober heb ik de hoofdprijs gewonnen bij een bingo Die Tineke en Pieta 2x in het jaar organiseren bij de Borgerswoldhoeve, waar ik met Annelies, Anneke en Mirjam heen ging een travel xl bon ter waarde van 500,- als we zouden moeten vliegen dan ging ik met de dames, heb geïnformeerd maar kan gewoon in Nederland dus kunnen we weer herinneringen maken met Kean binnenkort even kijken waar we heen gaan.

in de Herfstvakantie werd ons vriendje Milan 7 en die gaf ook een feestje waarbij Kean en mama mee mochten op 30 oktober

7 jaar alweer jeetje gaat het snel!

maar na de herfstvakantie is er ook voor Kean structuur en we merken dat hij daar goed op gaat..

Op 30 oktober is het feestje van Milan we gaan naar Drouwenerzand. We hebben nu een invalide parkeerkaart voor Kean, maar toch was het daar nu niet duidelijk of je daar makkelijk kan parkeren. We moeten dus een best stuk lopen met Kean.

We stappen binnen en ik word gelijk gespot door Daniella  ( haar broer had ook Sanfilippo ) en die vraagt heb je afgesproken met Jasmijn ( moeder van Lev met Sanfilippo). Ik zei nee, Kean heeft een feestje. Hoe toevallig, ik app Jasmijn en we treffen elkaar. Martijn (papa van Lev)  gaat wat leuke dingen doen met Kean. Fabian ook een vriendje van Milan, was onder indruk dat we met een pasje via een andere ingang met Kean naar binnen mochten. Dit vond hij natuurlijk reuze interessant. Fabian en Kean zijn veel bij elkaar deze middag en ik ga ook nog even samen met jasmijn Lev en Kean in een attractie. Voor Kean was dit wel het laatste kinderfeestje, je merkt dat hij het niet meer begrijpt. Dat doet pijn om zo’n keuze te maken maar het is wel het beste. Maar het was wel een leuke dag. kean was helemaal op aan het eind van de dag.

samen met Lev

Kean onderneemt ook veel op school en Cosis. Zo kregen we deze geweldige foto via de app toen ze even hadden gewandeld. Kijk dan hoe hij geniet!

 

Kean zijn periode is er nu weer helemaal ! lampionnetje lopen

 

om vervolgens een dag later naar de intocht te gaan zo mooi! Hij geniet er echt van! Hij wil nu het liefste elke dag zijn schoen zetten, helaas kunnen sinterklaas en zijn pieten niet iedere dag langskomen:)

Bij de intocht moesten we dit keer voor ons gevoel een tijdje wachten ( kan ook door een ongeduldige Kean komen) maar daar waren ze eindelijk. Kean spotte Pietje melodietje gelijk en hij had ook gelijk een muziekinstrument vast.. zo  fijn dat de pieten Kean herkennen. Pietje melodietje wou samen met Anouk en Kean wel op de foto, Kean spotte echter op hetzelfde moment Sinterklaas op zijn paard. Zie foto als resultaat. Mode Piet kwam ook nog even van het podium af naar Kean toe! Op een gegeven moment was het voor Kean klaar, hij liep op diverse pieten af voor een high five en wij besloten dat het toen tijd was om te gaan. We gingen patatjes eten bij opa en oma.

Woensdag 16 november is het Sanfilippo awareness day!

niet wetende dat mijn lieve handbalteam vriendinnen iets in petto hadden. Normaal is onze training van 20:30-22:00  en we zouden eigenlijk een uitwedstrijd hebben. Maar die was verplaats naar 17 november. We kregen de vraag of we eerder wilden trainen, dus konden we om 19:30 trainen. Zoonlief Jayden mag weer voetballen dus dat doet hij ook sinds de herfstvakantie weer. Het lukte mij niet om er om 19:00 te zijn. Ideaal voor de dames blijkt achteraf! Ze hadden allemaal een paarse haarband in en paarse kleding aan. Ik was super verrast dank je wel dames, en dank je wel mama van Bianca, de bandjes heeft gemaakt Super verrast! En zoals Bianca zegt: ” het zijn de Kleine dingen” Nou inderdaad (L)

 

Iedereen fijne dagen,

geniet van iedere dag en in elke dag zit iets positiefs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *