Uncategorized

2023 Keuzes

 

21 december ben ik Hinnie Jarig ik heb besloten mijn verjaardag niet te vieren en te gaan zwemmen we komen daar vrienden tegen. Jayden vermaakt zicht met zijn vriendjes Tim en Marijn en we eten daar samen wat en Kean Geniet zo van zwemmen Kean maak je blij met zwemmen! en zo had ik een geweldige verjaardag

vrijdag 23 december mag Kean alvast trakteren op school ik heb contact met Hip Bedrukt en hij heeft een super leuke muts voor de kindjes gemaakt, Kean zit momenteel in regenboog blauw hij zit met 5 kindjes in de klas en zie hier het resultaat van zijn traktatie lekker warm!

dan is het Vakantie!

Kean kan gelukkig ook naar Cosis in de vakantie.

1e kerstdag eten we chinees bij Opa Boontje en 2e Kerstdag gaan we naar opa en oma Nap daar aten we Spareribs van Amigo.

oud en nieuw vieren we samen met Henk, Patricia en Milan Kean lag voor 19:00 al op bed  en werd rond 23:00 even wakker we hebben we even een toast met hem gedaan!

dan is het 3 januari Kean alweer 7 jaar! we zijn zo blij dat we vorig jaar een goed feestje hebben gehad voor hem want we hebben nu echt moeten besluiten voor hem om niet teveel visite te krijgen, dit omdat hij dan overprikkeld raakt en wij daar in de nacht mee zitten. Opa en oma en ome Jacob komt in de ochtend en in de middag komen Henk en Patricia met Milan in de middag gaan we nog wel even naar buiten omdat Kean niet de hee dag in huis kan zijn.

Melanie  kwam ook nog even een cadeau afgeven. Hans en Sylvia kwamen namens de CS-Riders even langs  heel snel super lief! en vriendje Milan en hondje Milan zijn bij Kean geweest. hoe graag wij ook kean een groot feest zouden gunnen moeten we realistisch zijn dat wij hem daar helaas geen plezier mee doen. We willen iedereen daarom ook bedanken voor alle kaartjes en ballonnen Kean vind dat al geweldig! en ook doet ons dat heel goed! Dank!

 

op woensdag ochtend gaan we naar balorig met Edwin en Marloes en Nikkie, echter is het hier veel te druk voor Kean echt niet leuk. we besluiten naar de Heemtuin in Muntendam te gaan heerlijk

in de vrijheid!

Jayden mocht kiezen wat hij met mij wou doen in de vakantie hou wou wel naar het Up side Down museum in Amsterdam! we slapen op woensdag avond bij tante Jennifer in Leiden en op donderdag gaan we samen daar heen we hebben een leuke dag gehad.

Vakantie weer voorbij Jayden gaat weer naar school en is tegenwoordig veel aan het voetballen naast zijn training ook buiten school vaak heerlijk met zijn vriendjes aan het voetballen! Kean gaat weer naar school en kean gaat wel met plezier heen echter zit Kean op dit moment in een fase die gewoon heel moeilijk is zowel voor ons als school!

Kean heeft 2 vaste pgb extra op school zodat hij 1 op 1 begeleiding heeft en dit is fijn maar ook wil kean wel contact met de andere leerlingen maar kan hij dat helaas niet zo goed duidelijk meer maken.

Helaas voor kean fijn voor Sigrid heeft Sigrid een andere baan gevonden neemt ze dus afscheid van Kean hij een krijgt een mondharmonica van haar zo lief! Sigrid dank je wel voor alles wat je hebt gedaan!

we merken helaas nu wel echt duidelijk achteruitgang bij kean en dit doet natuurlijk pijn, maar gelukkig zit er in elke dag ook iets positiefs, en daar halen wij onze energie uit!

Eind januari krijg ik een kijkoperatie aan mijn knie ( een scheurtje in mijn meniscus word weggeknipt)  wat zijn we blij met alle hulp die we nu krijgen.

Patricia gaat af en toe met Tommy en de Kids naar skillsgarden. daar genieten ze echt van! en Patries dank dat je de eerst dagen hebt gekookt echt zo lief! En Oma Ria die nu af en toe kean uit Haren kan halen dank!

 

Begin feb hebben we wederom  een gesprek op school, we hebben al vaker gesprekken gehad en nu accepteren we dat we op zoek moeten naar een KDC voor kean maar waar en hoe?dit zijn weer van die momenten dat we even slikken. we zijn nu druk aan het oriënteren.

ondertussen word er achter de schermen eindelijk gewerkt aan de Unit voor Kean ze verwachten dat het eind maart gerealiseerd is bij ons. alle ondernemers zijn hier laatst in December geweest Kean mocht toen even naar tante Annelies en hij heeft samen met haar Guusje uitgelaten hij heeft het leuk gehad Annelies nogmaals dank!.

en ook is ergo therapeut achter de schermen druk bezig voor Kean Kean zijn huidige rolstoel is helaas te smal en daar zal binnenkort ook een nieuwe voor komen.

ook is ze bezig met een eetkamerstoel voor Kean we hebben op dit moment tijdelijk 1 van school in Bruikleen maar dat geeft ons wel even weer een stukje vrije hand! want eerlijk is eerlijk Koken en Kean in de buurt dat is tegenwoordig echt een uitdaging hij ziet geen gevaar hij stopt zo zijn handen in de pan.

Geniet beleef en bewonder! in iedere dag zit iets goeds!

Eén reactie

  • Sylvia de rode ( cs riders)

    Hoi lieve mensen, fijn dat we er even bij konden zijn op kean zijn verjaardag. We hopen dat de verbouwing ( unit) snel klaar is en jullie het iets makkelijker gaan krijgen, dikke knuffel voir jullie allemaal.

    Xx sylvia ( wilma ) en hans

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *