Uncategorized

Schilderij ‘Samen’

heel lang liepen we met een idee om iets SAMEN te doen

na een lange zoektocht kwamen we uit bij ATLIER Tink in Zwolle we werden op 20 mei ontvangen door Sandra, Ome Johan die in Zwolle woont  was mee om foto’s te maken.

we drinken eerst iets met iets lekkers erbij en dan kunnen we beginnen.

Kean in zijn rolstoel aan tafel we mogen eerst een tekening op het doek maken deze zien we later niet weer maar het Samen tekenen word dan verstopt onder de verf laag hoe leuk!

vooraf mochten we ieder kleuren doorgeven aan Sandra en deze had ze deze dag klaar staan, Goud word de onderlaag deze was door mama gekozen.

en vanuit daar stempelen we met citroenen en sponsen en andere attributen. en dan… dan mogen we lekker kliederen met verf geweldig!

wij wouden graag een hart erover Jayden koos zwart wit, en wouden graag een tekst..

daar hebben we over nagedacht maar eigenlijk zegt SAMEN alles. dus Samen is er nog op gemaakt door iemand die met graffiti werkt super!!

echt een aanrader mocht je iets als gezin willen een herinnering op het doek voor altijd! ook leuk om dit als opa en oma met de kleinkinderen te doen bijvoorbeeld.

www.ateliertink.nl

bij ons was echt de reden Kean kan het nu nog en zo is hij er altijd bij! want Samen ben je sterk! (tevens ons motto bij Handbal ) Samen komt altijd terug!.

 

na het schilderen gingen nog even op visite bij ome Johan en tante Gre in Zwolle en we maken er een leuke middag van echt heel fijn!

afgelopen vrijdag kwamen ze de schilderij bij ons brengen zo lief en fijn .

Sandra dank je wel voor deze fijne ervaring!

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *