Uncategorized

Bijna Vakantie

30 juni ging hier in Groningen het zusje open een heerlijk restaurant waar wij ( Patricia, Milan,  Jennifer en Jayden ) al vaker geweest zijn maar nog niet zo dichtbij.

Patricia Jennifer en ik besluiten op 1 juli een afspraak daar te maken Milan en Jayden ook mee. we zijn  daar heen gegaan  we hebben heerlijk gegeten. echt een tip. https://zusje.nl/onze-zusjes/groningen/  en de kids zien Kraantje Pappie ook nog deze avond heel toevallig daar hoe gaaf de kids vragen of hij op de foto wil en dat wil hij echt super vet kids helemaal blij.. op de terug weg ging het natuurlijk via YouTube

IK HEB ZIN IN DE ZOMER MAN dank dat je op de foto ging.

 

 

nog 2 week en dan begint ook hier de vakantie dat betekent voor ons Kean meer thuis.

hoe en wat verder na de vakantie? dat weten we dus nog  niet…

Op zijn huidige school in Haren geven ze aan dat het te pittig word we zijn nu al geruime tijd bezig om te kijken wat dan passend zou kunnen zijn voor kean..

Helaas zitten er overal protocollen en wetten en regels waardoor een iemand zoals Kean best ‘lastig’ is om daar een geschikte plek voor te kunnen vinden Hoe bizar.

en dus komt er veel terug bij ons en begrijp ons niet verkeerd dit doen we met liefde maar ook Jayden is er nog en ook hij mag er zijn.

op dit moment gebeurd er veel achter schermen en is KDC de Kluft aan het Kijken of kean daar geschikt zou kunnen zijn. en anders? we gaan het zien en ervaren. we weten wel dat Jayden en Kean nu op 1 staan en dat dat onze wereld is waar we om moeten denken. en daar zoveel mogelijk mee genieten en herinneringen maken.

 

we wensen iedereen alvast een fijne vakantie en wij gaan zeker wel genoeg ijsjes eten met Kean  onze ijsmonster.

in iedere dag zit iets positiefs! Nobody said is was easy.

en iedere glimlach die wij bij Kean en Jayden zien doet ons ook glimlachen.

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *