Uncategorized

Zomervakantie en de eerste weken

de zomervakantie begint en we hebben deze vakantie vaak te horen gekregen waarom we niet ook plaatsen wat er werkelijk speelt..

dit vinden we lastig want we blijven het liefst zo positief als kan..

 

de eerste week gaat Jayden gelijk op Kamp met Scouting we mogen hem richting Ommen brengen.

hij heeft een geweldige week gehad.

Kean gaat in de zomervakantie maar 2 dagen naar de vakantieopvang van Cosis. gelukkig want op die 2 dagen kunnen we dan even alles bijwerken.

in de vakantie besluiten we dat Tommy beter kan stoppen met werken, want het is veel best veel hij heeft nog tot 1 september gewerkt en nu is die thuis..

in de zomervakantie was het best pittig met Kean..

Djary een vriendje van Jayden vraagt of wij mee willen naar Walibi samen met vriendje Tim dat gaan we regelen we zijn een dagje Walibi geweest met ons 6

ik durf echt overal in behalve 1 achtbaan. Jayden en zijn vriendjes overtuigen mij dat het echt heel gaaf is..

er word daar gezegd binnen 30 sec ben je terug ik erin… 3 x raden Storing help uiteindelijk is de achtbaan handmatig opengemaakt. je begrijpt deze achtbaan stap ik niet meer in.

 

Terwijl kean in de Zomervakantie geniet van de kleine dingen, zoals fietsen kabelbaan en zwemmen in Borgerswold, wil jayden wel wat meer in de vakantie doen. en een dagje Heemtuin lekker in het bos zijn.

Jayden wil al heel lang graag nog eens weer naar tikkie bad dit hebben we denk 4 jaar geleden een keer gedaan met Jennifer..

maar we proberen al geruime tijd een datum te plannen met Annelies en Niels..

we komen op een datum uit echter hebben Jayden en ik de dag ervoor dan ook met Daphne en Thijs gepland staan om naar de open dag van Ajax te gaan.

ik vertel dit en eigenlijk besluiten we een hotel dan ergens in de buurt van tikkiebad te boeken zodat we daar een nachtje kunnen slapen en de dag erna naar tikkiebad kunnen.

helaas door omstandigheden lukt het Daphne en Thijs niet om mee te gaan naar de opendag.

Annelies Niels Jayden en ik gaan heen.. een leuke middag om later in Noordwijk lekker te eten en in de avond nog een spelletje in het hotel.. helaas moesten Jayden en ik nog weer switchen van hotelkamer want de kamer waar waren rook het muffig en we ontdekten behoorlijk wat schimmel. dit heb ik later ook gecommuniceerd via de mail. we hebben een voucher voor 2 personen gekregen te compensatie dus nu weten Annelies Niels ik en Jayden dat we volgend jaar weer een uitje hebben..

dank voor de gezelligheid

 

helaas word Jayden ziek op de terug weg dit heeft zeker een goede week geduurd hij zou ook bij Henk Patricia en Milan een nachtje slapen op de camping helaas was hij op de afgesproken dag te ziek en toen hij beter was hadden ome Henk en Tante Patricia al andere afspraken  helaas is dit niet anders Jayden baalde wel heel erg. want ook Ome edwin en Tante Marloes hadden nog kaartjes geven voor de TT maar jayden was echt ziek dus dit kon ook niet helaas gelukkig hebben we andere blij met de kaarten kunnen maken.

Terwijl Jayden ziek was de eerste dag kean naar de opvang en tommy nog werken bij de graankorrel was ik ook aan het werk. is Tante Annelies nog even snel bij hem geweest dank je wel.

Kean doet vele leuke dingen we spelen wat vaker met scheerschuim en we fietsen veel met kean.

Kean wil zo graag spelen alleen lukt dit niet dit vinden wij vaak lastig Kean pakt momenteel iedereen zomaar vast…

maar he elke lach is er 1!

Spontane dingen zijn vaak leuk en we gingen spontaan vissen met de ‘Jeugd’ wat op het eind een dikke vis opleverde geweldig!

 

de laatste week komen onze vrienden van  villa  Pardoes bij ons op visite we gaan lekker naar borgerswold kidsclub aquapark en de spelerij hoe leuk is dat!

we hadden een leuke dag!

en dan echt de vakantie  afsluiten ik Jayden  Patries en Milan gaan naar het Hulabaloo Festival! vriendin Angelique is daar ook met haar family  dus ook vriendje Glenn voor Jayden. we zoeken ze even op de kids gaan even gezamelijk in  draaimolen en daarna gaan wij richting huis omdat wij de volgende ochtend weer aanwezig mogen zijn bij de ruigste run dus waren 23:30 thuis ongeveer nog niet heel vroeg maar toch

we hebben echt een leuke dag gehad en genoten.

 

dan de eerste week school we hebben nog geen andere adres voor Kean dus Kean gaat momenteel nu 3 dagen in de week naar Haren dan hebben we nu een geweldige PGBer sinds augustus voor Kean thuis hij fiets vaak dan even met Kean en we merken nu dat hij ook steeds meer herkeninng naar hem toe heeft. elke week is hij even bij Kean voor een aantal uurtjes.

en de rest van de week zijn tommy en ik er voor Kean.

 

op 9 september is de markt in Pekela en elk jaar komen we als familie samen en proberen we de groepsfoto te maken Linda was wat later dus later nog een foto met haar erbij.

enne Tommy en Patries moeten we het nog over deze foto hebben. ( wat een lol hebben ze gehad om deze foto; wanneer zullen het zien hahah geweldig kan gewoon ) we gaan BBQ en bij ome Jakob.

 

  Kean ging nog met de boeven van Pekela op de foto. 🙂

 

23 september mag Jayden eindelijk overvliegen van Welp naar Scout  ze leggen dan een parcours af dit keer gedeeltelijk met blinddoek we zijn er met kean te kijken Oma Ria komt kijken Opa Boontje is er te kijken en (opa) Ome Jakob is er ook.

en als het Parcours is afgelegd dan krijgt hij een doop en word hij welkom geheten bij de Scouts!

op maandag 25 september vetrekken naar Ter schelling wij mogen via Just in Time for Heroes een midweekje Terschelling!

hierover later meer!

  dank voor de Foto’s Just in Time for Heroes

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *